Voimaa ja Nopeutta -Webinaaritallenne 

Muista ilmoittautua valmennukseen, jos haluat sinulle sopivan ja huippuunsa viritetyn treeniohjelman. Klikkaa linkkejä alta ja lue lisää.

Toivottavasti näistä tiedoista oli sinulle hyötyöä! Voimaterveisin, Tuomas Rytkönen

Lue lisää Nopeusvalmentaja Olli Koskisesta ja katso video hänen valmennusperiaatteistaan.

Seuraa Ollia Instagramissa ja Facebookissa.

Voimaa ja Nopeutta -verkkovalmennus 

Tässä valmennuksessa pääpaino on alaraajojen nopeusvoimaominaisuuksien monipuolisessa kehittämisessä. Yläraajoillekin treenataan maksimivoimaa läpi ohjelman. Valmennus soveltuu hyvin eri palloilulajien harrastajille ja urheilijoille, parkouraajille, agilityohjaajille, yleisurheilijoille pohjaominaisuuksien luontiin sekä tavoitteellisena kuntoiluna yleisesti nopeusvoimaominaisuuksista kiinnostuneille. Valmennuksessa on neljä treeniä viikossa kovemmilla treeniviikoilla. 

Ohjelmasta on tehty kolme eri tasoisille sopivaa ohjelmaa:

1) Matalimman harjoitusmäärän ohjelma sopii hyvin nopeusvoimaa aloittelevalle, tai sellaiselle, jolla on toistaiseksi lähinnä satunnaisia kokemuksia nopeusvoiman eri lajeista.

2) Keskikorkean harjoitusmäärän ohjelma sopii tavoitteelliselle kuntoilijalle, jolla on jo jonkin verran taustaa nopeusvoimaharjoittelusta.

3) Korkean harjoitusmäärän ohjelmassa harjoitusmäärät ovat jo niin suuret, että se vaatii pohjalle säännöllistä voima- ja nopeusvoimaharjoittelutaustaa. Se sopii näin ollen joko pitkään tavoitteellisesti harjoitelleelle kuntoilijalle tai esimerkiksi palloilulajien urheilijoille. Ohjelma sisältää kestävyysominaisuuksien ylläpito-ohjeet nopeuspainotteisen harjoitusjakson ajalle!

Valmennuksen hinta 135 €  –> Info ja ilmoittautuminen TÄSTÄ!

 

Liikuntabiologin vastaanotto

Livetapaaminen Athletican asiantuntijan   kanssa. Vastaanoton jälkeen sinun ei enää tarvitse  vatvoa sinua askarruttaneita kysymyksiä, vaan saat niihin selkeät vastaukset ja tiedät miten edetä. Jos emme osaa vastata kysymyksiisi emme myöskään veloita mitään.

Vastaanotto on hyvä valinta kenelle tahansa näyttöön ja parhaaseen tietoon perustuvia vastauksia hakevalle, aivan aloittelijoista ammattilaisiin. Jos kamppailet tietyn ongelman tai tasannevaiheen kanssa, kaipaat harjoitteluusi uusia suuntia tai ideoita, haluat vastauksia harjoitteluun liittyviin kysymyksiin, tai olet vain kyllästynyt tarpomaan loputtomassa ristiriitaisen informaation suossa.

Vastaanotto voidaan järjestää livenä tai etänä. Kerro vaan kenen kanssa haluat keskustella ja mihin aihealueeseen haluat syventyä, niin etsitään kalenterista sopiva aika! Halutessasi voimme myös valita aihealueen pohjalta parhaan asiantuntijan juuri sinulle. Konsultaation hinta muotoutuu keston mukaan, hinnat nähtävissä viereisessä kuvassa –>