Voimavalmentaja -koulutus

 

Trainer4You:n 8-päiväinen Voimavalmentaja-koulutus on alun Tuomas Rytkösen luoma kokonaistutkimusnäyttöön ja laajaan monilajiseen käytännön fysiikkavalmennuskokemukseen huippu-urheilusta tavoitteelliseen kuntoiluun perustuva koulutus maksimivoiman, nopeusvoiman, kestovoiman ja lihasmassan kehittämisestä. Sittemmin koulutusmateriaalia on päivitetty koko Athletican liikuntabiologi- ja fysiikkavalmentajanelikon voimin ja nykyään koulutus pyörii kaikkien Athletican valmentajien (linkki valmentajasivulle) voimin.

Voimavalmentajaa kouluttavat siis Tuomas Rytkönen, Olli Koskinen, Henri Hänninen ja Mika Vuoriainen. Aika harvasta liikunta-alan koulutuksesta voi sanoa, että kaikki kouluttajat ovat liikuntafysiologiasta, valmennusopista ja biomekaniikasta yliopistokoulutettuja sekä alati alan tutkimusta paljon lukevia ja lisäksi heillä kaikilla on vuosikymmenen laaja-alainen kokemus käytännön valmennustyöstä. Koulutusmateriaali päivitetään tasaisen ajan välein uusinkin tutkimus kokonaistutkimusnäytössä huomioiden. Käytännön ohjelmointiesimerkeissä löytyy valmentamiemme oikeiden huippu-urheilijoiden, kansallisen tason urheilijoiden ja tavoitteellisten kuntoilijoiden treenien ohjelmointia ja testituloksia. Esimerkkejä on sekä yksilö- että palloilulajeista!

Koulutus sisältää 6 kpl 3 h luentoja, 6 kpl 3 h käytännön demoja sekä 2 kpl 3 h kurssityöseminaareja. Opiskelija oppii niin kuormitusfysiologisen ja biomekaanisen taustateorian, valmennusopillisen kokonaistutkimusnäytön tärkeimmät käytännön sovellutukset, ison työkalusarjan tutkitusti toimivia käytännön treenimenetelmiä sekä tuloksekkaan voimaharjoittelun ohjelmoinnin monimuotoisia vaihtoehtoja. Koulutus on ensisijaisesti suunnattu liikunta-alan ammattilaisille, kuten yksilö- ja palloilulajien fysiikkavalmentajille, personal trainereille ja fysioterapauteille, mutta myös harrastevalmentajat, urheilijat ja kuntoilijat, joilta löytyy peruspohja kehittävän voimaharjoittelun teoriasta, hyötyvät tästä syventävästä kurssista.

Voimavalmentajan ilmoittautumissivulle (Trainer4You) pääset tästä! Koodilla athletica saat ilmoittautumisen yhteydessä -5% alennusta koulutuksen kokonaishinnasta.