PIENRYHMÄVALMENNUS

Mitä saan Pienryhmävalmennukselta?

Info & Ilmoittautuminen

Athletican pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät laadukas tutkittuun tietoon perustuva harjoittelun ohjelmointi, osaava käytännön ohjaus sekä pienryhmän motivoiva ja kannustava harjoitusympäristö.

Ilmoittautuminen ryhmiin ei ole tällä hetkellä auki.

Athletican pienryhmä on pyörinyt jo kesästä 2018 ja tänä aikana mukana on ollut kymmeniä harjoittelijoita, jotka ovat saaneet hyvää kehitystä. Alla referenssi Athletican pienryhmän asiakkaalta. 

Valmennettavan referenssi – Mitä mieltä Maiju oli valmennuksesta? 

"Mielestäni on erittäin mielenkiintoista oppia myös teoriaa eikä vaan tehdä jotain summassa. Treeniohjelmat oli rakennettu tukemaan omia tavoitteita ja todistetusti myös toimivat"

Maiju oli mukana pienryhmävalmenuksessa pitkään ja sai Athletican pienryhmän aikana mm. kehonpainoleuan, pistoolikyykyt (yllä olevalla videolla esimerkkisuoritus!) molemmilla jaloilla sekä varpaat tankoon liikkeen! Lisäksi Maiju sai pudotettua rasvamassaa yli 5 kiloa pienryhmävalmennuksen aikana!

“Valmennus sopi omiin tavoitteisiini erittäin hyvin. Pienryhmävalmennus on sopiva yhdistelmä yhdessä treenaamista ja yksilöllisiä tavoitteita. Pienryhmässä vallitsee hyvä yhteishenki ja jokaista kannustetaan tekemään aina parhaansa. Varsinkin testeissä varmasti kaikki kuulivat kun kaveria kannustettiin ennätyksiin ja itsensä ylittämiseen! Oma vertaisryhmä on kultaakin kalliimpi, varsinkin jos harjoitteluun tulee vastoinkäymisiä.

Valmennus on erittäin ammattitaitoista ja ryhmässä opimmekin paljon esim. lihaksista ja niiden toiminnasta sekä tietysti voimaharjoittelusta yleisestikin. Huomaa, että valmennus perustuu vankkaan osaamiseen ja tutkittuun tietoon. Vaikka valmennus on ammattilaisten tasoa ja me ihan tavallisia kuntoilijoita, suhtautuminen valmennukseen oli erittäin sitoutunutta ja tarjoaa kokemuksen ”taviksesta tositreenaajaksi” 

Mielestäni on erittäin mielenkiintoista oppia myös teoriaa eikä vaan tehdä jotain summassa. Treeniohjelmat oli rakennettu tukemaan omia tavoitteita ja todistetusti myös toimivat.”

Maiju suosittelee Athletican pienryhmää kaikille sellaisille, jotka haluavat oikeasti vähän jotain enemmän voimaharjoitteluun liittyen tai yleensäkin harjoitella tavoitteellisesti pohjakunnosta tai taustasta riippumatta!