LIIKUNTABIOLOGIN VASTAANOTTO

Nyt on mahdollisuus päästä parempiin tuloksiin omissa tai valmennettavan treeneissä yhdessä Atheltican liikuntabiologien kanssa. Valmennussuhde on aina iso sitoutuminen molemmin puolin, ja jokaisella Athletican valmentajalla on vain tietty määrä valmennuspaikkoja “omissa talleissaan”. Koulutuksissa puolestaan saa annettua laajan yleiskuvan kehittävästä fysiikkaharjoittelusta, mutta yksittäisten ihmisten tai joukkueiden yksilölliseen harjoittelun kehittämiseen ei ole paljoa aikaa.

Liikuntabiologin vastaanotto tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen konsultaatioon sekä valmentajille että urheilijoille. 1-4 tunnissa ehditään porautua sisälle juuri sinun tai valmennettavasi harjoittelun suuriin linjoihin sekä hyvinkin spesifeihin kysymyksiin. Ja nykyaikaisten etäyhteyksien avulla sekä videopuhelu että tietokoneen näytön jakaminen esimerkiksi harjoittelun suunnittelun muodossa onnistuu helposti eri puolille maailmaa, ja myös 100 % koronaturvallisesti.

Liikuntabiologin vastaanotolta saa 1-4 tunnin kysymys- ja vastauskeskustelun lisäksi mukaan muistiinpanot ydinkohdista. Atheltican liikuntabiologi paneutuu sähköpostilla lähetettyihin kysymyksiin ja taustatietoihin ennen konsultaation alkua. Athetican liikuntabiologien asiantuntemuksessa yhdistyvät ymmärrys fyysisen harjoittelun kokonaistutkimusnäytöstä ja noin kymmenen vuoden järjestelmällisesti kovia tuloksia tuottanut ammattivalmennustyön kokemus kymmenien eri urheilulajien parissa huippu-urheilusta kuntoiluun.