Fysiikkavalmennuksen jatkokoulutusviikonloppu 24.-25.8.2024

Koulutus järjestetään hybridinä eli koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Luennoista ja demoista tehdään myös videotallenteet. 

Päivä 1:
Klo 9-12: Velocity based strength training – teoriapläjäys + demo: Hyödyt ja sudenkuopat (Olli)
Klo 12-13: Lounastauko
Klo 13-16: Isometrisen harjoittelun hyödyntäminen harjoittelussa luento + demo: Eri isometriset harjoitustavat, intensiteetti, volyymit jne. Ja miten yhdistää isometriset muuhun harjoitteluun. (Tuomas)
Illanvietto: Vapaata keskustelua fysiikkaharjoittelusta.

Päivä 2:
Klo 9-12: Liikkuvuuden quick fixien yhdistäminen isoon kuvaan ja taitoharjoittelun eri kontekstit ja huomion suuntaaminen (Henri)
Klo 12-13: Lounastauko
Klo 13-16: Hypoksia- ja kuuma-altistus osana kestävyysharjoittelua (Mika)
Klo 16-17: Vapaata keskustelua ja kysymyksiä Athleticoille

Hinta: 450 € + alv. ennakkovaraajan edulla ja 550 € + alv. sen jälkeen (Illanvietto omakustanteinen: ruoka + juoma)

Fysiikkavalmennuksen jatkokoulutusviikonloppu

Koulutuksen hinta ennakkovaraajan edulla 31.5.2024 mennessä ilmoittautuville on 450 € + ALV. Koulutuksen normaalihinta on 550 € + ALV. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.8.2024. Ryhmän maksimikoko on 30 henkeä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tehdään alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuminen edellyttää Athletican koulutusten peruutusehtojen hyväksymisen.

  • Jos haluat, että laskutamme koulutuksen yrityksesi nimissä ja mahdollisesti verkkolaskuna, täytäthän tarvittavat tiedot tähän.
    Lähetämme uutiskirjeen tilaajille treenivinkkejä ja uusinta tietoa fysiikkaharjoittelusta!
    Peruutusehdot. Maksuton peruutus viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutuksen hinnasta veloitetaan 30 %, jos peruutus tehdään 15-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koko koulutuksen hinta veloitetaan, jos peruutus tehdään alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Osallistuja voi etsiä itsensä tilalle osallistujan tai korvata käymättä jääneitä koulutuksen osia muissa vastaavissa Athletican koulutuksissa.