Athletican huippukoulutukset saapuvat Helsinkiin syksyllä 2023

Athletican huippuvalmentajat kouluttavat poikkeuksellisesti Helsingissä syksyllä 2023. Athletican valmennustallista löytyy niin tavoitteellisesti treenaavia kuntoilijoita kuin olympiaurheilijoitakin. Lisäksi Athletica on kouluttanut satoja liikunnan alan ammattilaisia fysiikkavalmennukseen eri osa-alueisiin liittyen. Lue lisää Athletican valmentajista.

Ensi syksynä järjestetään Helsingissä kaksi eri koulutusta. Fysiikkavalmentaja -koulutus ja Fysiikkavalmennuksen syväluotaava jatkokurssi.

 

Lue lisää koulutuksista

Fysiikkavalmentaja -koulutus on suunnattu liikunnan ammattilaisille tai sellaisiksi haluaville, valmentajille, fysioterapeuteille, PT-koulutuksen käyneille, lajivalmentajille. Esitietoina koulutukseen suosittelemme kokemusta fysiikkavalmentamisesta tai tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta sekä ihmiskehon päälihasryhmien rakenteellista ja toiminnallista ymmärrystä. Varsinaisia syvällisiä pohjatietoja kurssi ei kuitenkaan edellytä vaan pintatasoa syvemmälle ulottuva kiinnostus fysiikkavalmentamisesta riittää pitkälle!

 

Syvaluotaavassa fysiikkavalmennuksen jatkokurssissa sukelletaan syvään päätyyn. Tule tänne jos haluat tietää syvällisesti miten tuloksekasta treeniä toteutetaan ja mitä ihmiskehossa tällöin tapahtuu. Esitietovaatimuksen ovat Fysiikkavalmenta -koulutuksen käyminen tai se, että sinulla on halussa ihmisen fysiologia, anatomia, hermolihasjärjestelmän sekä energiantuottomekanismien toiminta ja sinulla on kokemusta fysiikkavalmennuksen suunnittelusta (harjoittelun ohjelmointi ja periodisointi).