K65Nykyaikaisilla matkapuhelimilla saa useasti otettua laadukasta hidastusvideota, jota voidaan käyttää ainakin seuraavien testien tekemiseen luotettavasti

Kurssin aloitusluento pidetään tiistaina 9.1.2024 klo 17-18. Luennosta tehdään myös tallenne, jonka osallistujat saavat katsottavakseen viimeistään seuraavana päivänä!

Kurssin päätös puolestaan on ma 19.2.2024 klo 17-17.30. Tällöin lähinnä tarkastellaan ja ratkotaan kurssin aikana ilmenneitä haasteita ja 

Tällä verkkokurssilla käydään opit hyödyntämään puhelimesi suurnopeusvidetoimintoja aiempaa kattavammin valmennuksen ja harjoittelun seurannan näkökulmasta!

 

Kurssilla käydään läpi seuraavat asiakokonaisuudet:

 • MyJump -avulla toteutettavat mittaukset.
  • Kevennyshyppy
  • Pudotushyppy ja yhden jalan pudotushyppy
  • Voima-Nopeus -profiili
 • Käydään läpi myös pudotushypyn nousukorkeuden, kontaktiajan ja RSI -muuttujan sekä ja kevennyshypyn nousukorkeuden määrittäminen ilman MyJump sovellusta, videon freimien laskentaan perustuvan keinon avulla!
 • Lisäksi kurssilla katsotaan, miten joko MyJump sovellusta tai videon freimilaskentaa hyödyntämällä voi määrittää erilaisia ajallisia muuttujia lukuisista muistakin nopeusvoima- ja nopeussuorituksista. Esimerkkinä.
  • Minkä tahansa askelkontaktin keston määrittäminen (juoksuaskel / loikka / ponnistus)
  • Suunnanmuutosradan keston luotettava määritys yksin
  • Keskimääräisen tehon määrittäminen voimaliikkeistä (huom! tähän löytyy myös tätä varten suunniteltuja sovelluksia)

 

Miksi osallistua?

 • Haluat seurata omia tai valmennettaviesi nopeusvoimamuuttujia?
 • Olet jo käyttänyt MyJumpia tai suurnopeusvideota, mutta et ole varma kaikista sen ominaisuuksista?
 • Haluat määrittää kevennyshypyn tai pudotushypyn muuttujia ilman maksullista sovellusta → tämäkin käydään kurssilla läpi.
 • Lisäksi saat valmiit laskukaavat sisältävän excel -tiedoston!
 • Haluan uusia ideoita, mihin hidastusvideota voi soveltaa?

Huom! Tälle kurssille kannattaa osallistua vain, mikäli sinulta löytyy puhelin, jolla saa vähintään 120 fps (= frames per second eli ”kuvattua ruutua per sekunti”) hidastusvideota!

MITÄ KURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

* Aloitusluennon tu 19.12.2023 klo 17-18!

* Pääsyn kurssin materiaaleihin, joissa on useita lyhyitä opasvideoita, jotka opastavat vaihe vaiheelta kuinka teet oikeat valmistelut kuvausta ja analysointia varten, analysoit tuloksia MyJump -sovelluksella tai tietokoneella ja mitä tulokset sinulle lopulta kertovat!

* Excel -tiedoston, joka sisältää valmiina kaavat kevennyshypyn ja pudotushypyn analysointia varten –> Excelin käytöstä löytyy myös ruutukaappausvideo!

* Esikuvattuja hyppyjä, joilla voit harjoitella analysointia joko MyJump -sovelluksella tai Tietokoneesi kautta.

* Ohjeistuksen tarvittavien sovellusten lataamiseen ja asentamiseen.

* Kurssille luodaan oma WhatsApp -ryhmä, jonka kautta voit pyytä apua mahdollisissa ongelmatilanteissa!

 

KURSSI EI SISÄLLÄ MyJump, MyJumb 2 tai MyJumb Lab-sovelluksia eikä kurssin tekijällä ole mitään taloudellisia sidoksia MyJump -sovelluksen suuntaan.

 

Kurssin ilmoittautumislomakkeen löydät alta. Kurssi toteutuu, jos kurssille ilmoittautu vähintään 10 henkilöä (ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 6.1.2024 asti). Kurssin toteutumisesta ilmoitetaan heti riittävän osallistujamäärän ilmoittauduttua ja perumisesta viimeistään ilmoittautumisen päätyttyä 7.1.2024. Kurssin lasku / maksulinkki toimitetaan vasta avausluentopäivänä.

 

Kurssin hinta on 59€ (sis alv.). Meille käyvät yleisimmät liikuntaedut Smartum, Edenred ja ePassi. Joulukuun aikana ilmoittautuminen onnistuu ennakkovaraajan etuhintaan 49€ (sis alv.)!

2024 Hidastusvideo haltuun - verkkokurssi

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan "Hidastusvideo haltuun" verkkokurssille. Kurssin ennakkoilmoittautujan hinta joulukuun aikana ilmoittautuneille on 49 € (sis. alv) ja tämän jälkeen 59 € (sis. alv). Ilmoittautuminen on sitova ja tätä ilmoittautumista koskevat Athletican yleiset peruutusehdot.

  Lähetämme uutiskirjeen tilaajille treenivinkkejä ja uusinta tietoa fysiikkaharjoittelusta!