Kotitreeni-verkkovalmennus

Salitreenin tulokset kotiolosuhteissa.

Monipuolista koko kropan voimaa ilman kuntosalia

Korona-aikaan meiltä on kyselty korvaavia kotitreenejä kuntosaliharjoittelun sijaan. Päätimme nyt tarttua tähän ja loimme tämän verkkovalmennuksen! Ilmottaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään perjantaina 26.2.2021!

Mitä?

Tässä valmennuksessa kehitetään monipuolista pääliikesuuntien voimaa kotikonstein niin, että salille palattuasi olet vahvempi, kuin ennen taukoa.  Tulet sekä vahvistumaan että oppimaan uusia liikkeitä!

Verkkovalmennuksen harjoitusohjelma perustuu viimeisimpään tutkimusnäyttöön ja kymmenien vuosien laajaan valmennuskokemukseen. Takaamme että tällä ohjelmalla saat reilusti paremmat tulokset kuin epäsäännöllisellä ja ei niin systemaattisella treenillä. Ohjelmasta valitaan sinulle lähtötasosi ja aikaresurssiesi perusteella optimoitu ohjelma.

Treenien toteuttamiseen tarvitset vain tilaa, mahdollisesti jotain tuolin tai kirjapinon kaltaista korokkeena toimivaa ja pari keskivahvaa/kevyehköä vastuskuminauhaa. Jos vastuskumeja ei löydy valmiiksi, vastuskuminauhat.fi -verkkokaupasta saat 10% alennuksen koodilla ”athletica”.

Verkkovalmennuksessa saat

 • Tavoitteen ja lähtötason mukaisen huippu-treeniohjelman
 • Videoidut ohjeet kaikista tehtävistä liikkeistä
 • Lyhyet ravinto-ohjeet
 • Lyhyen selvityksen siitä, mihin periaatteisiin harjoitusohjelma metodinsa pohjaa ja mitä tavoitteeseen pääseminen vaatii
 • Toivoessasi pääsyn sisäpiiriin suljetun facebook ryhmän ja/tai whatsapp ryhmän kautta.
 • Yhteyden valmentajiin edellämainitussa ryhmissä
 • Viikossa on 2-3 treeniä, riippuen treenitaustastasi ja toiveistasi.

Valmentajasi:

Päävalmentajinasi toimivat Mika Vuoriainen ja Henri Hänninen, joiden käden jäljen vertaisarvioivat Athletican malliin Tuomas Rytkönen ja Olli Koskinen. Valmentajista voit lukea lisää täältä. Valmennukseen osallistuvat pääsevät yhteiseen facebook ryhmään sekä halutesaan myös whatsapp ryhmään, joten yhteys valmentajiin kylä pelaa ja kuulumisia vaihdetaan koko ohjelman ajan.

Kenelle?

Tämä ohjelma sopii sinulle jos

 • et syystä tai toisesta pääse tai halua mennä nyt kuntosalille harjoittelemaan
 • haluat parempaan kuntoon ja vahvemmaksi
 • sinulla on ainakin hieman kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Kokeneetkin konkarit ovat tervetulleita, skaalaamme ohjelmat sinulle sopiviksi
 • haluat selkeät ohjeet harjoitteista ja sinua kiinnostaa oppia uusia liikkeitä
 • olet täysi-ikäinen, eikä sinulla ole vakavia liikuntaan vaikuttavia vammoja tai sairauksia

Milloin?

Näillä näkymin tämän vuoden ainoa valmennusryhmä alkaa 1.3.2021. Mukaan pääsee kun täytät tämän sivun alalaidassa olevat lomakkeen viimeistään perjantaina 26.2.2021. Otamme mukaan tähän valmennukseen vain pienen ryhmän, koska haluamme olla valmennettavillemme saatavilla.

Hinta!

Haluamme tukea näinä rajoitusten aikoina ihmisten tavoitteellista harjoittelua ja laitomme ohjelman ilmoille superalehintaan. Verkkovalmennus alkaa 1.3. ja kestää 2kk.

Verkkovalmennuksen hinta on 95 €. Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 26.2.2021!

Ilmottautuminen ja taustatietokysely tästä!

  Ota yhteyttä

  6 + 4 =