Webinaari: Tankotanssijoiden ja akrobaattien liikkuvuusharjoittelu

Mistä on kyse?

Ilmainen webinaari kaikille, joita kiinnostaa miten optimaalisesti kehittää liikkuvuutta spesifisti tankotanssia, ilma-akrobatiaa tai akrobatiaa varten. 60 min webinaari kokoaa yhteen käytännön harjoittelun kannalta olennaisen tähän astisen kokonaistutkimusnäytön ja kouluttajan yli 10 vuoden ammattivalmennuskokemuksen tiedon liikkuvuusharjoittelusta näiden lajien parissa.

Milloin?

Webinaari tullaan järjestämään loppuvuonna 2021. Tarkat päivämäärät ilmestyvät näille sivuille sekä Henrin instagramiin heti, kun päivämäärät on lyöty lukkoon.

Jos haluat optimoida oman treenisi, kannattaa ehdottomasti osallistua 3kk voimaa ja liikkuvuutta-verkkovalmennukseen. Valmennuksen startti on arviolta loppusyksyllä 2021. Lue lisää valmennuksen omalta sivulta. Treeniohjemista on valmennuksessa omat versiot tankotanssijoille, akrobaateille ja ilma-akrobaateille, ja ne kaikki kehittävät kohdennetusti juuri lajeissa vaadittavaa liikkuvuutta ja voimaa.

Kenelle ja miksi kannattaa tulla kuuntelemaan?

Webinaari on kaikille, joille liikkuvuuden kehittäminen on lajien tai elämän kannalta tärkeää ja jotka haluavat nostaa liikkuvuusharjoittelunsa uudelle tasolle. Webinaarissa käydään läpi mitä liikkuvuusharjoittelun taustalla olevasta tieteestä kannattaa käytännön kannalta tietää ja miten sen tulee näkyä käytännössä. Taustatietoa ei tarvita ja webinaarista hyötyvät niin valmentajat kuin tavoitteellisesti traanaavat. Tervetuloa! 

Mitkä asiakokonaisuudet webinaarissa käsitellään?

  • Miksi venyttely ei ole paras liikkuvuusharjoittelun muoto ja mitä sen sijaan kannattaa tehdä
  • Miksi harjoittelu toimii niin kuin se toimii – Liikkuvuusharjoittelun fysiologia ja mitä tiede ja laaja käytännön kokemus opettaa meille
  • Miten voimaharjoittelu liittyy liikkuvuuteen ja miksi sitä kannattaa tehdä
  • Miten liikkuvuus- ja voimaharjoittelu kannattaa yhdistää lajiharjoitteluun

Koulutuksen materiaalit lähetetään koulutukseen osallistuneille koulutuksen jälkeen. Lisäksi kaikille ilmoittautuneille on tallenne koulutuksesta katsottavissa koulutuksen jälkeen.

Kouluttajana Webinaarissa
Henri Hänninen – fysiikkavalmenta ja ja akrobaatti

  • Fysiikkavalmentanut lukuisia tankotanssijoita, akrobaatteja ja ilma-akrobaatteja. Niin tavoitteellisesti harjoittelijoita kuin ammattilaisia
  • Valmentanut lukuisia huippu-urheilijoita, joilla suomen mestaruuksia ja mitaleita mm. tankotanssissa, taitoluistelussa, moukarin heitto, voimannosto, kilpatanssi jne.
  • Erikoistunut taitolajien fysiikkavalmennukseen
  • Kouluttanut satoja liikunta-alan ammattilaisia fysiikkaharjoittelussa
  • Akrobaatti (ilma- ja pariakrobatia), voimailija ja parkoruaaja 

Jos haluat nähdä tarkemman esittelyn valmentajasta niin klikkaa tästä!