Lataa ja lue ilmainen opas nykyaikaisesta näyttöön perustuvasta notkeus- ja liikkuvuusharjoittelusta

Mistä on kyse?

Täytä alla oleva lomake, niin pääset lukemaan liikuntabiologi ja fysiikkavalmentaja Henri Hännisen (LitM) kirjoittaman oppaan nykyaikaisesta näyttöön perustuvasta notkeus- ja liikkuvuusharjoittelusta. Oppaasta saat tietoa liikkuvuuden ja notkeuden peruskäsitteistä ja siitä, mitä kehossa liikkuvuusharjoittelussa oikein tapahtuu. Teorian lisäksi löydät oppaasta vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja tärkeimpänä tietysti vinkkejä siitä, miten liikkuvuus ja notkeusharjoittelua oikeasti kannattaa tehdä ja miten siten suhteessa tavoittesiin tehdään usein aivan väärin. Oppaasta saat varmasti paljon irti, olet sitten kuntoilija, tavoitteellisesti treenaavan tai valmentaja. 

  Nykyaikainen näyttöön perustuva notkeus- ja liikkuvuusharjoittelu ilmainen opas

  Liikkuvuusoppaan tilaus

  • Saat sähköpostilla vielä linkin oppaaseen, jotta se jää sinulle talteen. Lähetämme sinulle lisäksi kerran kahdessa kuussa hyödyllistä tietoa fysiikkaharjoittelusta. Voit sähköpostin yhteydessä olevasta linkistä milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

  Henri Hänninen

  Henri Hänninen

  Athletican fysiikkavalmentaja (LitM)

  Henrillä on vuosien kokemus parkourin ja usean akrobatialajin opettamisesta sekä akrobaattina esiintymisestä. Tällä hetkellä hän työskentelee pääosin taitolajeihin erikoistuneena fysiikkavalmentajana (Athletica) sekä kouluttajana ja asiantuntijana (Sirkus 2.0/Artformance, Athletica). Vuosien valmennus- ja perehtymistyön johdosta Henrin erityisosaamiseksi on muodostunut liikkuvuusharjoittelun lisäksi tarkka lajien analysointi ja kovaa fyysisten ominaisuuksien yhdistelmää vaativien taitolajien fysiikkavalmennus. Erityisen lähellä hänen sydäntään ovat erilaiset esiintymislavoille tähtäävät akrobatia- ja tanssilajit. Esiintyvien taiteiden puolella Henrin on valmentanut kaikkia notkeusakrobaateista ryhmäakrobatian pohjiin ja ilma-akrobaateista trampoliini- ja lattia-akrobaatteihin.

  Jos haluat nähdä tarkemman esittelyn ja henkilöhaastattelun Henristä niin klikkaa tästä!