Minimal Effective Dose – Kestävyys 4 kk:

2x Viikossa maksimissaan 1h treeni

 

Mitä ja Kenelle?

 Kestävyyskunnon kehittämiseen riittää kuntotasosta riippuen maltillinen määrä MIIT (vauhtikestävyys-intervalliharjoittelua) tai parempi kuntoisilla HIIT (maksimikestävyys-intervalliharjoittelua) (Weston ym. 2014, Sabag ym. 2022 ja Matomäki 2019). 

Tämä Verkkovalmennus on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat saada kestävyystreenin tuomia kestävyysominaisuuksia sekä terveyshyötyjä panostamalla siihen maksimissaan 2x1h viikossa. Toisin sanoen tämä valmennus on optimoitu sinulle, jos kaipaat treeniltäsi panostus-hyöty-suhteen maksimointia, etkä ehdi juoksemaan pitkiä peruskestävyyslenkkejä lukuisia kertoja viikossa.

 

Mitä valmennukseen kuuluu?

  • 16 viikon kokonaistutkimusnäyttöön perustuva nousujohteinen harjoitusohjelma, jossa on kaksi maksimissaan 1 h kestoista harjoitusta viikossa (jokainen harjoitus sisältää lämmittelyosion n. 10min ja kehittävän harjoitus osion)
  • Alku- ja lopputestiohjeet kehon kestävyyskunnon seurantaan
  • Liikuntaravitsemukselliseen kokonaistutkimusnäyttöön perustuvat valmennuksen harjoittelun harjoitusvasteita sekä terveyttä tukevat ravitsemusohjeet
  • WhatsApp -ryhmä, jossa Athletican valmentaja (LitM) vastaa kaikkiin valmennukseen liittyviin kysymyksiin

 

 

Milloin ja hinta?

Tämän verkkovalmennuksen seuraava startti on ma 9.9.2024.  Valmennuksen hinta ennakkovaraajan edulla on 115 € 23.8.2024 asti. Valmennuksen normaali hinta on 155 €. Viimeinen ilmoittautumispäivä on to 5.9.2024. Maksaa voi myös alla näkyvillä liikuntaeduilla.

Mika Vuoriainen

Mika Vuoriainen

Athletican fysiikkavalmentaja (LitM)

 

  • Valmentanut/Valmentaa kymmeniä Superpesikessä pesäpalloa pelaavia urheilijoita
  • Valmentanut lukuisia muidenkin palloilulajien kansallisen tason urheilijoita
  • Kouluttanut satoja liikunta-alan ammattilaisia sekä Athletican itse luomissa koulutuskokonaisuuksissa, että erikseen räätälöidyissä tilauskoulutuksissa.

Jos haluat nähdä tarkemman esittelyn valmentajasta niin klikkaa tästä!

Alla olevalla lomakkeella pääset ilmoittautumaan valmennukseen. Huomaathan, että ilmoittautuminen valmennukseen on sitova. Seuraava valmennus käynnistyy maanantaina 6.5.2024 ja valmennuksen materiaalit saat käyttöösi tätä edeltävällä viikolla.  Tämä verkkovalmennus on mahdollista maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, Edenred sekä ePassi (ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen saat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen). Valmennuksen early-bird hinta 115 € sis. alv, on voimassa 15.4.2024 asti (normaalihinta 155 €)! Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina 2.5.2024!