Minimal Effective Dose – Kestävyys 4 kk:

2x Viikossa maksimissaan 1h treeni

 

Mitä ja Kenelle?

 Kestävyyskunnon kehittämiseen riittää kuntotasosta riippuen maltillinen määrä MIIT (vauhtikestävyys-intervalliharjoittelua) tai parempi kuntoisilla HIIT (maksimikestävyys-intervalliharjoittelua) (Weston ym. 2014, Sabag ym. 2022 ja Matomäki 2019). 

Tämä Verkkovalmennus on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat saada kestävyystreenin tuomia kestävyysominaisuuksia sekä terveyshyötyjä panostamalla siihen maksimissaan 2x1h viikossa. Toisin sanoen tämä valmennus on optimoitu sinulle, jos kaipaat treeniltäsi panostus-hyöty-suhteen maksimointia, etkä ehdi juoksemaan pitkiä peruskestävyyslenkkejä lukuisia kertoja viikossa.

 

Mitä valmennukseen kuuluu?

  • 16 viikon kokonaistutkimusnäyttöön perustuva nousujohteinen harjoitusohjelma, jossa on kaksi maksimissaan 1 h kestoista harjoitusta viikossa (jokainen harjoitus sisältää lämmittelyosion n. 10min ja kehittävän harjoitus osion)
  • Alku- ja lopputestiohjeet kehon kestävyyskunnon seurantaan
  • Liikuntaravitsemukselliseen kokonaistutkimusnäyttöön perustuvat valmennuksen harjoittelun harjoitusvasteita sekä terveyttä tukevat ravitsemusohjeet
  • WhatsApp -ryhmä, jossa Athletican valmentaja (LitM) vastaa kaikkiin valmennukseen liittyviin kysymyksiin

 

 

Milloin ja hinta?

Tämän verkkovalmennuksen seuraava startti on ma 15.1.2024.  Valmennuksen hinta ennakkovaraajan edulla on 115 € 31.12.2023 asti. Valmennuksen normaali hinta on 155 €. Viimeinen ilmoittautumispäivä on to 11.1.2024. Maksaa voi myös alla näkyvillä liikuntaeduilla.

Mika Vuoriainen

Mika Vuoriainen

Athletican fysiikkavalmentaja (LitM)

 

  • Valmentanut/Valmentaa kymmeniä Superpesikessä pesäpalloa pelaavia urheilijoita
  • Valmentanut lukuisia muidenkin palloilulajien kansallisen tason urheilijoita
  • Kouluttanut satoja liikunta-alan ammattilaisia sekä Athletican itse luomissa koulutuskokonaisuuksissa, että erikseen räätälöidyissä tilauskoulutuksissa.

Jos haluat nähdä tarkemman esittelyn valmentajasta niin klikkaa tästä!