Palloilulajien Fysiikkavalmennus -WebinaariN Tallenne

Alta löydät webinaaritallenteen upotettuna

 

 Tulevat koulutukset ja valmennukset

Voimaa- ja nopeutta -verkkovalmennus

Info- ja ilmoittautumissivulle TÄSTÄ

Mitä ja kenelle? Tässä valmennuksessa pääpaino on alaraajojen nopeusvoimaominaisuuksien monipuolisessa kehittämisessä. Yläraajoillekin treenataan maksimivoimaa läpi ohjelman. Valmennus soveltuu hyvin eri palloilulajien harrastajille ja urheilijoille, parkouraajille, agilityohjaajille, yleisurheilijoille pohjaominaisuuksien luontiin sekä tavoitteellisena kuntoiluna yleisesti nopeusvoimaominaisuuksista kiinnostuneille. Valmennuksessa on neljä treeniä viikossa kovemmilla treeniviikoilla. 

Ohjelmasta on tehty kolme eri tasoisille sopivaa ohjelmaa:

1) Matalimman harjoitusmäärän ohjelma sopii hyvin nopeusvoimaa aloittelevalle, tai sellaiselle, jolla on toistaiseksi lähinnä satunnaisia kokemuksia nopeusvoiman eri lajeista.

2) Keskikorkean harjoitusmäärän ohjelma sopii tavoitteelliselle kuntoilijalle, jolla on jo jonkin verran taustaa nopeusvoimaharjoittelusta.

3) Korkean harjoitusmäärän ohjelmassa harjoitusmäärät ovat jo niin suuret, että se vaatii pohjalle säännöllistä voima- ja nopeusvoimaharjoittelutaustaa. Se sopii näin ollen joko pitkään tavoitteellisesti harjoitelleelle kuntoilijalle tai esimerkiksi palloilulajien urheilijoille. Huomiona tähän! Tämä ohjelma ei sisällä kestävyysharjoittelua. Mikäli olet joukkuelajin urheilija, kestävyysominaisuuksille tarvitaan ylläpitävää harjoittelua tämän ohjelman aikana. Voimme ohjeistaa tämän ylläpitävän kestävyysharjoittelun.

 

 

Liikuntabiologin vastaanotto 

Info- ja ilmoittautumissivulle TÄSTÄ

Yksilöllisesti suunniteltu ja haluamasi laajuinen konsultaatio. Konsultaatioissa voidaan esimerkiksi käydä läpi valitsemasi lajin lajianalyysi ja tehdä yhdessä fysiikkavalmennuksen kausirunkoja valitsemaasi tilanteeseen sopivalla tavalla!