Ponnistusvoima 3 kk verkkovalmennus!

Alku- ja lopputestausviikkoineen 3 kuukauden mittainen valmennus alakropan räjähtävälle voimantuotolle ja ponnistusominaisuuksille.

Mitä tällä valmennuksella kehitetään?

Ponnistusvoima -verkkovalmennus keskittyy alaraajojen räjähtävän voimantuoton kehittämiseen. Ohjelmassa tehdään sekä maksimivoima- että nopeusvoimaharjoittelua. Ponnistusvoimaa pyritään kehittämään monipuolisesti niin ylös- , eteen- kuin sivulle!

Kuinka monta treeniä viikkossa valmennuksessa tehdään?

Pystyt itse vaikuttamaan tähän! Saat valita 2, 3 tai 4 treeniä viikossa sisältävän ohjelman. Lisäksi kokonaisharjoitusmäärään vaikuttaa harjoitustaustasi eli ohjelmista tulee olemaan matalan, keskisuuren ja suuren harjoitusvolyymin versiot. Käytännössä suuren harjoitusvolyymin ohjelma ei tule mahtumaan kahteen treeniin ja matalan harjoitusvolyymin ohjelmaa ei todennäköisesti ole tarpeen jakaa neljään osaan, joten eriliaisia ohjelmavaihtoehtoja tulee olemaan 6 kappaletta.

Kenelle tämä valmennus sopii?

Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat kehittyä ensisijaisesti räjähtässä voimantuotossa eli hypätä aiempaa pidemmälle ja korkeammalle. Valmennus sopii myös valmistavana harjoitteluna myöhemmälle juoksu- ja plyometriaharjoitteluohjelmalle. Jonkin verran erityisesti matalatehoista, keskitehoista ja kovatehoista plyometriaa tulee sisältymään myös tähän ohjelmaan – erityisesti pidemmän harjoitustaustan omaaville!

 

Mitä harjoitustiloja ja välineitä tämä valmennus vaatii?

Tämä valmennus on todennäköisesi suoritettavissa kuntosaliolosuhteissa. Muutamien erikorkuisten korokkeiden, lisäpainoina käytettävien käsipainojen/kahvakuulien sekä vastuskuminauhojen lisäksi et tarvitse muuta nopeusvoimaharjoittelun suorittamiseen. Maksivoimaharjoitteluun riittävät levytangot, painot sekä muutamat yleisimmät kuntosalilaitteet. Jos jotain välinettä ei syystä tai toisesta löydy, voit kysellä apuja valmennukseen liittyvän WhatsApp ryhmän kautta!

Mitä valmennus maksaa?

Tämä verkkovalmennus maksaa 135 €. Athletican verkkovalmennuksiin käyvät liikuntaeduista seuraavat: Smartum, Edenred ja Epassi. Voit maksaa valmennuksen joko kokonaan tai osittain näillä eduilla.

 

Olli Koskinen

Olli Koskinen

Athletican fysiikkavalmentaja (LitM)

  • Fysiikkavalmentanut yleisurheilun kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoita ja ollut yhden voimassa olevan aikuisten SE-tuloksen ja ikäluokan ME-tuloksen tehneen urheilijan valmennustiimissä.
  • Valmentanut/Valmentaa kymmeniä Superpesikessä pesäpalloa pelaavia urheilijoita
  • Valmentanut lukuisia muidenkin palloilulajien kansallisen tason urheilijoita
  • Kouluttanut satoja liikunta-alan ammattilaisia sekä Athletican itse luomissa koulutuskokonaisuuksissa, että erikseen räätälöidyissä tilauskoulutuksissa.

Jos haluat nähdä tarkemman esittelyn valmentajasta niin klikkaa tästä!

Oletko jo ladannut Ollin kirjoittaman 15 -sivuisen oppaan nopeusvoimaharjoittelusta? Jos et, se on saatavissa tältä sivulta!

Ilmoittautumislomake Ponnistusvoima -verkkovalmennukseen

Huomaathan, että ilmoittautuminen valmennukseen on sitova. Valmennus käynnistyy 11.4.2022 ja valmennuksen materiaalit saat käyttöösi tätä edeltävällä viikolla.  Liikuntaeduista meillä käyvät Smartum, Edenred sekä ePassi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 8.4.2022! Valmennuksen hinta on 135 €.