Athletican vuoden 2023 Koulutustallennemyynti – Tallenteet tilattasvissa jouluaattoon 24.12.2023 asti!

Tämä vuosi oli Athleticalla ensisijaisesti livekoulutusten aikaa – pidimme kuitenkin keväällä/kesällä 3-osaisen kuntoteustausta käsittelevän etäkoulutussarjan, jonka tallenteet ovat nyt ostettavissa! Koko 3-osaisessa setissä on yhteensä 9 tuntia tiukkaa kuntotestausasiaa aina testien suunnittelusta ja vakioimisesta käytännön testien toteuttamiseen ja analysointiin! 

Osta kaikkien kolmen koulutuskerran tallenteet hintaan 249 € (sis alv.)

tai yksittäinen sinua kiinnostavan koulutuspäivän tallenne hintaan 99 € (sis alv.)

1) koulutuspäivä #1: Kuntotestaamisen hyvät toimintatavat sekä voima -ja nopeusominaisuuksien testaaminen (kesto 3h)

Käydään läpi mitä on validiteetti ja reliabiliteetti, eli kuinka testata niin, että testituloksiin voi luottaa ja että testit ovat vertailukelpoisia keskenään (nähdään kehittyykö urheilija oikeasti vai johtuuko nähty kehitys vain huonoista testitavoista?).  Lisäksi koulutuksessa käydään läpi voima -ja nopeusominaisuuksien testejä sekä yksilö- että joukkuelajien näkökulmista.

Koulutuspäivä: Pidetty 15.4.2023.

2) koulutuspäivä #2: Voima-nopeuskäyrä  ja nopeusominaisuuksien testaaminen käytännön kenttätesteillä (kesto 3h)

Etälivenä toteutettu käytännön testauspäivä, jossa mitataan urheilijalta voiman-nopeuskäyrän eri tehoalueilta ja demonstroidaan käytännössä eri nopeusominaisuuksien testejä. Lisäksi koulutuksessa luodaan testipatteristo esim. palloilijalle (osallistujat voivat vaikuttaa mihin lajiin testipatteristo luodaan)

Koulutuspäivä: Pidetty 13.5.2023

3) koulutuspäivä #3: Kestävyysominaisuuksien testaaminen sekä testitulosten tulkinta (kesto 3h)

Mitä eri kestävyystestimenetelmät kertovat kestävyyskunnosta? Regressiosuoran ymmärtäminen epäsuorissa VO2max testeissä.  Kestävyyden kenttätestit. Lisäksi käydään edellisen koulutuspäivän testipatteriston tuloksia läpi (vaikka sinun, jos osallistuit kakkospäivään) ja mitä ne tulokset tarkoittavat harjoittelun kannalta!

Koulutuspäivä: Pidetty 17.6.2023

 

Tallenteet ovat myynnissä vain allaolevalla lomakkeella 24.12.2023 asti! Huomaathan, että lomakkeen täyttö on sitova tilaus.

 

Mikäli haluat käydä lukemassa lisätietoa Athletican valmentajista, niin klikkaa itsesi tälle sivulle !