Liikuntabiologin vastaanotto

Jos emme osaa vastata kysymyksiisi emme myöskään veloita mitään

Liikuntabiologin vastaanotto

Liikuntabiologin vastaanotto

Livetapaaminen Athletican asiantuntijan kanssa: tarpeesi mukaan mm. treenien ohjelmointia, fysiikkavalmennukseen liittyviin kysymyksiin vastaamista tai fysiikavalmennukseen liittyvän opiskelun ohjausta. Vastaanoton jälkeen sinun ei enää tarvitse vatvoa sinua askarruttaneita kysymyksiä, vaan saat niihin selkeät vastaukset ja tiedät miten edetä. Jos emme osaa vastata kysymyksiisi emme myöskään veloita mitään.

Vastaanotto on hyvä valinta kenelle tahansa näyttöön ja parhaaseen tietoon perustuvia vastauksia hakevalle, aivan aloittelijoista ammattilaisiin. Jos kamppailet tietyn ongelman tai tasannevaiheen kanssa, kaipaat valmennustyöhösi tai omaan harjoitteluusi uusia suuntia tai ideoita, haluat vastauksia harjoitteluun liittyviin kysymyksiin, tai olet vain kyllästynyt tarpomaan loputtomassa ristiriitaisen informaation suossa.

Vastaanotto voidaan järjestää livenä tai etänä. Kerro vaan kenen kanssa haluat keskustella ja mihin aihealueeseen haluat syventyä, niin etsitään kalenterista sopiva aika! Halutessasi voimme myös valita aihealueen pohjalta parhaan asiantuntijan juuri sinulle. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Hinta määräytyy tapaamisen keston mukaan.

1h / 150€

2h / 275€

3h / 400€

4h / 500€

Anna-Stiina Erkkilä, kansainvälisesti menestynyt polkujuoksija

Yksilöllinen progressiivinen voimavalmennus on tuonut selkeästi juoksuvoimaa vuorille. Ylämäkien lisäksi pitkät alamäet vaativat vartalon hallintaa, joka on myös selkeästi parantunut sopivien keskivartalon maksimivoimaa kehittävien harjoitteiden kautta.

Haluan ehdottomasti liputtaa juoksijoiden (maksimi)voimatreenien puolesta. Salitreenit eivät ole pois juoksusta vaan ehdottomasti päinvastoin. Plyometriset harjoitteet sopivasti annosteltuna maksimivoimatreenien oheen ovat tuoneet kimmoisuutta ja taloudellisuutta askellukseeni niin tasaisella kuin poluillakin. 🙂

Kansallisen tason 10-ottelija:

Useammat nopeusvoimaharjoitukset ovat tuoneet hyvää muutosta reeniin ja kehitystä on tapahtunut: 

– Lentävä 20m on nyt kulkenut 6-8 sadasosaa kovempaa kuin vuosi sitten tähän aikaan. 

– Vauhditon 5-loikka oli noin 60cm parempi kuin vuosi sitten, joskin nyt jäänyt hieman polkemaan paikalleen

– Kevennyshypyt ovat kehittyneet vuoden takaisista 

– Yllättäen myös rinnallevetoon riipusta on tullut +5kg lisää ennätykseen. 

– Fiilis kropassa muutenkin ollut hyvä ja terävä

Janne Niskakangas, Fysioterapeutti OMT 

Liikuntabiologin konsultaatio/mentorointisuhde syntyi vuosi sitten tarpeesta syventää osaamista fysiikkavalmennuksen ja kuormitusfysiologian teoriasta ja käytännön toteutuksesta laajan fysioterapia osaamisen tueksi.

Omatoiminen opiskelu on itselleni tärkeää ja mielekästä, mutta johdonmukaisuutta ja kehittymisen arvioimista varten halusin itselleni apua. Käännyin Athletican puoleen ja kysyin olisiko Tuomaksen mahdollista toimia itsenäisen opiskeluni ohjaajana ja konsulttina. 

Mentoroinnin aikana olemme tavanneet 1krt/1-2kk ja luoneet oppimista tukevat oppimiskysymykset jokaiselle jaksolle sekä oppimistehtävät, joiden avulla olemme arvioineet opitun tiedon soveltamista käytäntöön. Oppiminen on itselleni elinikäinen projekti ja on hienoa, että minulla on mahdollisuus käyttää alan parhaiden ammattilaisten tietotaitoa omatoimisen opiskeluni ohjauksessa ja arvioinnissa.

Mika Turpeinen, leuanvetäjä ja yleisvoimailija 

Kehitys on voimassa ylöspäin joka alueella. Konsultaatio oli huippujuttu.

Jari Järvinen, triatlonvalmentaja

Oli hyvä setti. Oikeastaan juuri sitä mitä hain, eli lajianalyysin kautta ymmärrys lihaksiston toiminnasta ja sitten siitä johdettua harjoittelua, sekä rytmitystä yhdessä kestoharhoittelun kanssa. Kiitokset tästä!

Ota yhteyttä

13 + 10 =