Verkkovalmennukset

Seuraava lähtö 11.9.2023 – Kuvaa klikkaamalla pääset valmennuksen sivulle!

Seuraava lähtö 1.5.2023 – Kuvaa klikkaamalla pääset valmennuksen sivulle!

Seuraava lähtö 15.8.2023 – Kuvaa klikkaamalla pääset valmennuksen sivulle!

Seuraava lähtö 10.4.2023 – Kuvaa klikkaamalla pääset valmennuksen sivulle!

Seuraava lähdöt 3.4 ja 1.5.2023 – Kuvaa klikkaamalla pääset valmennuksen sivulle!

Seuraava lähtö 3.4.2023 – Kuvaa klikkaamalla pääset valmennuksen sivulle!

Athletican verkkovalmennukset

 • Palloilulajien verkkovalmennus (Jalkapallo, Pesäpallo, Jenkkifutis, Rugby, Rantalentopallo ja Ultimate)
 • Voimaa ja Kestävyyttä 1

Jatkovalmennukset

 • Voimaa ja Lihasmassaa 2 ja 3 (jatkovalmennukset Voimaa ja Lihasmassaa 1 -valmennukselle)
 • Voimaa ja Nopeutta 2 (Jatkovalmennus Voimaa ja Nopeutta – valmennukselle)

Tulossa olevat verkkovalmennukset

 • Voimaa ja Liikkuvuutta verkkovalmennus: Tulossa.

 

Voimaa ja Lihasmassaa -verkkovalmennus

 

 

 

Voimaa ja Lihasmassaa 1 on 3 kk verkkovalmennus, jossa kehitetään koko kehon lihasmassaa sekä erityisesti takakyykyn, penkkipunnerruksen, maastavedon ja leuanvedon maksimivoimatasoja. Valmennuksen harjoitusohjelmasta valikoituu aiemman harjoitustaustan mukaisesti yksilöllisesti sopiva versio. 

 

Voimaa ja Lihasmassaa -verkkovalmennus sopii sinulle jos: 

 

 • haluat lisää voimaa ja lihasmassaa koko kehoosi
 • haluat kehittää voimanostoliikkeiden (jalkakyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto) ja leuanvedon voimatasoja  
 • arkeesi sopii kovilla treeniviikoilla neljä voimaharjoitusta viikossa
 • olet perusterve ja tällä hetkellä ei ole päävoimantuottosuuntien voimaharjoittelua haittaavia vammoja
 • osaat vapaan raudan yleisvoimaharjoittelun suoritustekniikat

 

Tämän verkkovalmennuksen seuraava lähtö on 11.9.2023!

 

Voimaa ja Kestävyyttä  -verkkovalmennus

 Voimaa ja Kestävyyttä -verkkovalmennus sisältää kolmen kuukauden tarkasti periodisoidun taustatietojen perusteella jokaiselle erikseen valitun nousujohteisen harjoitusohjelman sekä Athletican liikuntatieteilijöiden ja fysiikkavalmentajien ylläpitämän WhatsApp-ryhmän tuen valmennuksen ajan. 

 Harjoitusohjelmissa yhdistyy yhdistetyn voima- ja kestävyysharjoittelun kokonaistutkimusnäyttö sekä Tuomas Rytkösen (LitM) ja Mika Vuoriaisen (LitM) 10 vuoden systemaattisesti kovia tuloksia tuottaneen fysiikkavalmentamisen ammattivalmennuskokemus huippu-urheilusta tavoitteelliseen kuntoiluun sekä yksilö- että joukkuelajeissa. 

 Valmennuksen harjoitusohjelmasta on olemassa useampi erilainen versio, ja kullekin sopivin versio valikoituu taustatiedoissa kyseltyjen tavoitepainotusten, harjoitustaustan ja harjoitteluresurssien mukaan

 Tämän valmennuksen seuraava lähtö on 15.8.2023!

Voimaa ja Nopeutta -verkkovalmennus

Tässä valmennuksessa pääpaino on alaraajojen nopeusvoimaominaisuuksien monipuolisessa kehittämisessä. Yläraajoillekin treenataan maksimivoimaa läpi ohjelman. Valmennus soveltuu hyvin eri palloilulajien harrastajille ja urheilijoille, parkouraajille, agilityohjaajille, yleisurheilijoille pohjaominaisuuksien luontiin sekä tavoitteellisena kuntoiluna yleisesti nopeusvoimaominaisuuksista kiinnostuneille. Valmennuksessa on neljä treeniä viikossa kovemmilla treeniviikoilla. 

Ohjelmasta on tehty kolme eri tasoisille sopivaa ohjelmaa:

1) Matalimman harjoitusmäärän ohjelma sopii hyvin nopeusvoimaa aloittelevalle, tai sellaiselle, jolla on toistaiseksi lähinnä satunnaisia kokemuksia nopeusvoiman eri lajeista.

2) Keskikorkean harjoitusmäärän ohjelma sopii tavoitteelliselle kuntoilijalle, jolla on jo jonkin verran taustaa nopeusvoimaharjoittelusta.

3) Korkean harjoitusmäärän ohjelmassa harjoitusmäärät ovat jo niin suuret, että se vaatii pohjalle säännöllistä voima- ja nopeusvoimaharjoittelutaustaa. Se sopii näin ollen joko pitkään tavoitteellisesti harjoitelleelle kuntoilijalle tai esimerkiksi palloilulajien urheilijoille. Ohjelma sisältää kestävyysominaisuuksien ylläpito-ohjeet nopeuspainotteisen harjoitusjakson ajalle!

Tämän verkkovalmennuksen seuraava lähtö on 1.5.2023!

Voimaa ja liikkuvuutta  -verkkovalmennus

Voimaa ja liikkuvuutta on 3 kk verkkovalmennus, jossa kehitetään liikkuvuutta ja voimaa kestävällä, eri akrobatialajeja ja luovaa kehonkäyttöä tukevalla tavalla. Tämän valmennuksen jälkeen kaikki liikkuvuusharjoittelu, mitä teet jatkossa, tulee olemaan tuloksekkaampaa!

Valmennuksesta on kolme eri versiota, joista jokaisesta on laadittu lähtötason ja harjoitustaustan perusteella useampi variaatio. Valmennukseen kuuluu periodisoidun harjoitusohjelman lisäksi valmentajan tuki whatsapp- ja facebook-ryhmissä sekä säännölliset etäyhteydellä toteutetut kyselytuokiot.

Valmennuksen lähdöistä tulee tietoa sekä tälle sivulle että Henrin ja Athletican instagrameihin. Tällä hetkellä lähtöjä ei ole lähitulevaisuudessa.

Parhaaseen tietoon ja laajimpaan kokemukseen perustuvaa verkkovalmennusta

Verkkovalmennukset ovat tiettyyn tavoitteeseen tähtääviä harjoitusohjelmia, jotka valikoidaan kunkin treenaajan lähtötason mukaan. Valmentajien uniikin tiedotaidon avulla selätetään yleiset sudenkuopat tiettyyn tavoitteeseen tähtäävässä harjoittelussa ja saadaan todella toimivia ohjelmia.

Valmentajien tietotaidon pohjana on syvä teoriaymmärrys ja laaja käytännön kokemus. Valmennusmerittejä löytyy aina kansainvälisen tason huippu-urheilusta ja fyysisen taiteen ammattilaisista kokeneiden ja tavoitteellisten harrastajien kautta innokkaisiin aloittelijoihin. Kymmeniä eri lajeja, lukemattomia erilaisia yksilöllisten tavoitteiden yhdistelmiä ja satoja ennätyksiään ylittäneitä asiakkaita.

Tämä vuosien valmennuskokemus on tuonut hyvän käsityksen siitä, mitä tekijöitä tasannevaiheiden taustalta eri tavoitteiden ja lajikulttuurien osalta löytyy. Tietyt tilanteet ja lainalaisuudet toistuvat, ja päätimme alkaa laatimaan yleisimmistä tilanteista verkkovalmennuksia! Jokaisesta verkkovalmennuksesta on laadittu useita eri versioita harjoitustaustaan ja treeniresursseihin pohjaten.

Näiden verkkovalmennusten ohjelmat perustuvat viimeisimpään tutkimusnäyttöön ja kymmenien vuosien laajaan valmennuskokemukseen. Viimeisen päälle yksilöity valmennus on toki aina paras ratkaisu, mutta tällä hetkellä yksilövalmennukseen on jonoa. Takaamme, että nämä treeniresurssien ja lähtötason perusteella valikoidut verkkovalmennukset tuovat reilusti paremmat tulokset, kuin huonosti yksilöity tai epäsäännöllinen ja ei-niin-systemaattinen treeni.

 

  Ota yhteyttä

  5 + 4 =