Verkko-valmennukset

Kovien tulosten lisäksi hyvää tietoa, joka tulee tekemään harjoittelusta tuloksekkaampaa jatkossa

Parhaaseen tietoon ja laajimpaan kokemukseen perustuvaa verkkovalmennusta

Verkkovalmennukset ovat tiettyyn tavoitteeseen tähtääviä harjoitusohjelmia, jotka valikoidaan kunkin treenaajan lähtötason mukaan. Valmentajien uniikin tiedotaidon avulla selätetään yleiset sudenkuopat tiettyyn tavoitteeseen tähtäävässä harjoittelussa ja saadaan todella toimivia ohjelmia.

Valmentajien tietotaidon pohjana on syvä teoriaymmärrys ja laaja käytännön kokemus. Valmennusmerittejä löytyy aina kansainvälisen tason huippu-urheilusta ja fyysisen taiteen ammattilaisista kokeneiden ja tavoitteellisten harrastajien kautta innokkaisiin aloittelijoihin. Kymmeniä eri lajeja, lukemattomia erilaisia yksilöllisten tavoitteiden yhdistelmiä ja satoja ennätyksiään ylittäneitä asiakkaita.

Tämä vuosien valmennuskokemus on tuonut hyvän käsityksen siitä, mitä tekijöitä tasannevaiheiden taustalta eri tavoitteiden ja lajikulttuurien osalta löytyy. Tietyt tilanteet ja lainalaisuudet toistuvat, ja päätimme alkaa laatimaan yleisimmistä tilanteista verkkovalmennuksia! Jokaisesta verkkovalmennuksesta on laadittu useita eri versioita harjoitustaustaan ja treeniresursseihin pohjaten.

Näiden verkkovalmennusten ohjelmat perustuvat viimeisimpään tutkimusnäyttöön ja kymmenien vuosien laajaan valmennuskokemukseen. Viimeisen päälle yksilöity valmennus on toki aina paras ratkaisu, mutta tällä hetkellä yksilövalmennukseen on jonoa. Takaamme, että nämä treeniresurssien ja lähtötason perusteella valikoidut verkkovalmennukset tuovat reilusti paremmat tulokset, kuin huonosti yksilöity tai epäsäännöllinen ja ei-niin-systemaattinen treeni.

Tulevien verkkovalmennusten lähdöt ja tarkemmat tiedot:

Yhteistyössä Joosua Visurin kanssa rakennettu Jääkiekkoilija off-season -verkkovalmennus on nyt ostettavissa! Ensimmäinen lähtö on 5.4.2021! Tähän ensimmäiseen valmennukseen asti hinta on 155 €.

  .Athletican kotitreeni -verkkovalmennus. Lähdöt maaliskuussa:
  Maanantaina 15.3.2021 (ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 12.3.)
  Maanantaina 22.3.2021 (ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 19.3.)
  Maanantaina 29.3.2021 (ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 26.3.)

  Voimaa ja Nopeutta -verkkovalmennuksen ilmoittautuminen on myös auki! Valmennuksen startti on 5.4.2021  hinta 115 €. 

  Athletican käynnissä olevat verkkovalmennukset starttasivat 1.3.2021 – Infoamme mahdollisista uusista lähdöistä näihin sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

  Ota yhteyttä

  9 + 11 =