Verkko-valmennukset

Kovien tulosten lisäksi hyvää tietoa, joka tulee tekemään harjoittelusta tuloksekkaampaa jatkossa

Parhaaseen tietoon ja laajimpaan kokemukseen perustuvaa verkkovalmennusta

Tällaista syvän teoriaymmärryksen ja laajan käytännön kokemuksen yhdistelmää ei löydy mistään! Valmennusmerittejä löytyy aina kansainvälisen tason huippu-urheilusta ja fyysisen taiteen ammattilaisista kokeneiden ja tavoitteellisten harrastajien kautta innokkaisiin aloittelijoihin. Kymmeniä eri lajeja, lukemattomia erilaisia yksilöllisten tavoitteiden yhdistelmiä ja satoja ennätyksiään ylittäneitä asiakkaita.

Tämä vuosien valmennuskokemus on tuonut hyvän käsityksen siitä, mitä tekijöitä tasannevaiheiden taustalta eri tavoitteiden ja lajikulttuurien osalta löytyy. Tietyt tilanteet ja lainalaisuudet toistuvat, ja päätimme alkaa laatimaan yleisimmistä tilanteista verkkovalmennuksia! Jokaisesta verkkovalmennuksesta on laadittu useita eri versioita harjoitustaustaan ja treeniresursseihin pohjaten.

Näiden verkkovalmennusten ohjelmat perustuvat viimeisimpään tutkimusnäyttöön ja kymmenien vuosien laajaan valmennuskokemukseen. Viimeisen päälle yksilöity valmennus on toki aina paras ratkaisu, mutta tällä hetkellä yksilövalmennukseen on jonoa. Takaamme, että nämä treeniresurssien ja lähtötason perusteella valikoidut verkkovalmennukset tuovat reilusti paremmat tulokset, kuin huonosti yksilöity tai epäsäännöllinen ja ei-niin-systemaattinen treeni.

Lähikuukausina starttaavat verkkovalmennukset löytyvät tästä:

Ota yhteyttä

5 + 15 =