Valmennuspalvelut

Tavoitteiden mukaisia ja pitkäkantoisia tuloksia

Takaamme, että valmennus tuo tulosten lisäksi valtavasti hyvää tietoa harjoittelun ohjelmointiin liittyen. Sen lisäksi, että ohjelma tuo kovat tulokset, tämä tulee takuulla vaikuttamaan harjoitteluusi myös pidempikantoisesti – tämän jälkeen osaat suunnitella omaa treeniäsi tuloksekkaammin.

Prosessi etenee niin, että aivan alussa kartoitetaan tavoitteita, tilannetta ja treeniresursseja esitietokyselyllä (jonka täyttäminen ei luonnollisesti sido mihinkään). Esitietojen perusteella laaditaan alkutestit, joissa sekä kartoitetaan lähtötaso että käydään läpi joitain ohjelmaan tulevista harjoitteista tai menetelmistä. Taustatietojen ja testitulosten pohjalta laaditaan itse harjoitusohjelma, jota matkan varrella tarvittaessa muokkaillaan. Ohjelman ajan pidetään yhteyttä etänä ja noin kolmen kuukauden kohdalla pidetään väli- tai lopputestit, joissa katsotaan mitä on tapahtunut ja tarkennetaan jatkosuunnitelmia.

Minkä yksilövalmennuksen päädytkään valitsemaan, olemme varmoja, että valmennus tulee tuomaan tuloksia, opettamaan harjoittelun ohjelmointia ja takaamaan kehityksen vielä kauan valmennuksen jälkeen. Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä valmennuksistamme auttaa juuri sinua tällä hetkellä eniten!

Mies punnertaa lattialla

Yksilöllinen valmennus

Pitkäjänteinen ja kauaskantoinen ratkaisu. Jos haluat isossa kuvassa varmistua siitä, että harjoitteluun käyttämäsi aika käytetään parhaalla mahdollisella tavalla ja kehitys jatkuu vuodesta toiseen, tämä on sinulle! Valmennustapaamisilla voidaan viilata tekniikoita, opetella uusia taitoja tai syventyä tarkemmin ohjelmassa käytettyihin menetelmiin.

Lue lisää

Huippu-urheiluvalmennus

Ammattiurheilu on kovaa ja erikoistunutta työtä, jossa arvailulle ei ole varaa – jokaiselle osa-alueelle tarvitaan juuri ne parhaat osaajat. Huippu-urheiluvalmennus on täysin tilanteen mukaan optimoitu palvelu, johon kuuluu yhteistyö lajivalmentajien, fysioterapeuttien ja tarvittaessa vaikka seuran hallinnon kanssa.

Lue lisää

Yksilöllinen etävalmennus

Optimoitu ohjelmointi. Kokeneelle treenaajalle joka haluaa varmistaa, että harjoitteluun käytetty aika tulee hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos haluat viimeisen päälle viilatun ohjelmoinnin, mutta et kaipaa suoritustekniikoiden viilausta paikan päällä, etävalmennus on sinulle. 

Hinta 150€/kk

Lue lisää yksilöllisestä etävalmennuksesta

Verkkovalmennukset

Tällaista syvän teoriaymmärryksen ja laajan käytännön kokemuksen yhdistelmää ei löydy mistään! Valmennusmerittejä löytyy aina kansainvälisen tason huippu-urheilusta ja fyysisen taiteen ammattilaisista kokeneiden ja tavoitteellisten harrastajien kautta innokkaisiin aloittelijoihin. Kymmeniä eri lajeja, lukemattomia erilaisia yksilöllisten tavoitteiden yhdistelmiä ja satoja ennätyksiään ylittäneitä asiakkaita.

Hinta vaihteee 40-60€/kk

Lue lisää verkkovalmennuksista

Ohjelmat sisältävät

Testaukset tai treenitapaamiset

Valitsemasi määrä tapaamisia valmentajan kanssa. Alku-, väli- tai lopputestejä tai ohjattuja yhteistreenejä.

Yksilöidyn harjoitusohjelman

Sinulle optimoidut treenit

Yleiset ravinto-ohjeet

Yleiset, näyttöön perustuvat urheiluravitsemuksen suuntaviivat.

Konsultoinnin

Ohjelmaan liittyvä yhteydenpito sähköpostitse tai puhelimitse

Ohjeet liikkeisiin

Tavoitteiden mukaan optimoidut liikevariaatiot

Fysioterapia yhteistyö

Fysioterapiakäynnit Sirkusfysiolla 63 € / käynti (ohjelman aikana tai ennen ohjelman alkua)

Ota yhteyttä

14 + 5 =