Athletica -seminaari 2024

Fysiikkavalmennuksen syventävä jatkoseminaari 24.-25.8.2024

Seminaari on rakennettu täydentäväksi lisäkoulutukseksi täydentämään Athletican koulutuksia käyneiden tietoja. HUOM: Seminaariin osallistuminen edellyttää Athletican fysiikkavalmentajakoulutuksen tai sen syväluotaavan jatkokoulutuksen suorittamista. 

Viikonlopun aikana pääset syventymään fysiikkavalmennuksen teorian ja käytännön äärelle, johon Athletican valmentajat tarjoilevat viimeisintä tietoa päivän polttavista aiheista. Olemme valinneet seminaarin aiheiksi koulutuksiemme käyneiden toivomusten joukosta ajankohtaisimmat ja hyödyllisimmät. Näillä sisällöillä ei järjestetä enää toista seminaaria, vaan seuraavassa on uudet aiheet.  Koulutusosioiden lisäksi viikonlopussa on hyvin aikaa ja tilaa keskusteluille muiden fysiikkavalmennukselle omistautuneiden osallistujien ja Athletican valmentajien kanssa. Toisin kuin muissa koulutuksissa, tässä seminaarissa kaikki Athletican kouluttajat (Olli, Mika, Tuomas ja Henri) ovat aina paikalla.

Seminaari järjestetään Jyväskylässä ja hybridinä eli koulutusosioihin voi osallistua myös etäyhteydellä. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi paikanpäälle saapumista. Luennoista ja demoista tehdään myös videotallenteet, jotka osallistujat saavat seminaarin jälkeen. Lauantaina  iltaohjelmaan kuuluu yhteinen illallinen ainutlaatuisessa Sataman Viilun yläkerran maisemakabinetissa, jonka jälkeen jatketaan alakertaan saunaan ja uimaan. Saunaosaston ja kabinetin varaus kuuluu seminaarin hintaan, mutta ruoat ja juomat hoituvat omakustenteisesti.

OHJELMA

Päivä 1:
Klo 9-12: Velocity-based strength training – teoriapläjäys + demo: Hyödyt ja sudenkuopat (Olli)
Klo 12-13: Lounastauko
Klo 13-16: Isometrisen harjoittelun hyödyntäminen harjoittelussa – luento + demo: Eri isometriset harjoitustavat, intensiteetti, volyymit jne. Ja miten yhdistää isometriset muuhun harjoitteluun. (Tuomas)
17:00 – 22:30 Illanvietto: Illallinen, keskustelua ja saunomista Sataman Viilussa.

Päivä 2:
Klo 9-12: Liikkuvuuden quick fixien yhdistäminen isoon kuvaan ja taitoharjoittelun eri kontekstit ja huomion suuntaaminen (Henri)
Klo 12-13: Lounastauko
Klo 13-16: Hypoksia- ja kuuma-altistus osana kestävyysharjoittelua (Mika)
Klo 16-17: Vapaata keskustelua ja kysymyksiä Athleticoille

Hinta: 450 € + alv. ennakkovaraajan edulla ja 550 € + alv. sen jälkeen

Saunominen ja kylpelminen sisältyvät Seminaarin hintaan, mutta ruuat ja juomat ovat omakustanteisia!

HUOM: luentojen ja demojen järjestys saattaa muuttua

Hinta ja miksi saapua paikalle:

Osallistujat

  • saavat viimeisintä tietoa neljästä eri fysiikkavalmennuksen polttavasta aiheesta
  • pääsevät verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden fysiikkavalmennuksen huippujen kanssa, mukaan lukien kaikki Athletican valmentajat
  • viettämään lauantai illan Jyväskylän Sataman Viilun ainutlaatuisessa miljöössä, jossa sekä näköalakabitetti, että saunaosasto on varattu pelkästään seminaarin osallistujien käyttöön

Koulutuksen hinta ennakkovaraajan edulla 31.5.2024 mennessä ilmoittautuville on 450 € + ALV. Koulutuksen normaalihinta on 550 € + ALV. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.8.2024. Ryhmän maksimikoko on 30 henkeä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Täytä alla oleva lomake niin varmistat paikkasi seminaarissa.

Fysiikkavalmennuksen jatkokoulutusviikonloppu

  • Jos haluat, että laskutamme koulutuksen yrityksesi nimissä ja mahdollisesti verkkolaskuna, täytäthän tarvittavat tiedot tähän.
    Lähetämme uutiskirjeen tilaajille treenivinkkejä ja uusinta tietoa fysiikkaharjoittelusta!
    Peruutusehdot. Maksuton peruutus viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutuksen hinnasta veloitetaan 30 %, jos peruutus tehdään 15-29 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koko koulutuksen hinta veloitetaan, jos peruutus tehdään alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Osallistuja voi etsiä itsensä tilalle osallistujan tai korvata käymättä jääneitä koulutuksen osia muissa vastaavissa Athletican koulutuksissa.

Athletica ryhmäkuva valmentajat