Huippu-urheiluvalmennus

Täysin tilanteen mukaan optimoitu palvelu, jossa jokaiselle osa-alueelle valitaan parhaat osaajat.

Valmentajien, fysioterapeuttien ja seuran hallinnon välistä yhteistyötä

Ammattiurheilu on kovaa ja erikoistunutta työtä, jossa arvailulle ei ole varaa – jokaiselle osa-alueelle tarvitaan juuri ne parhaat osaajat. Huippu-urheiluvalmennus on täysin tilanteen mukaan optimoitu palvelu, johon kuuluu yhteistyö lajivalmentajien, fysioterapeuttien ja tarvittaessa vaikka seuran hallinnon kanssa. 

Tyypillisesti roolimme huippu-urheilijan tai joukkueen valmennuksessa on ollut kokonaiskuormituksen hallinta ja tarkkaan lajianalyysiin perustuvan voima-, nopeus-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun suunnittelu ja yhteensovittaminen lajitaitoharjoittelun kanssa. Näin sekä urheilija että lajivalmentaja voivat varmistua siitä, että lajitaitojen fyysiset pohjaominaisuudet tulevat hoidetuksi parhaalla mahdollisella tavalla ja voidaan keskittyä täysillä siihen tärkeimpään – itse lajiin.

Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, mikä auttaa juuri sinua tässä tilanteessa eniten!

Juoksija lähtötelineessä
Juoksija lähtötelineissä

Silja Kosonen, kansainvälisen tason moukarinheittäjä

”Oli hienoa huomata, kuinka paljon alle vuoden aikana voi kehittyä niin monessa asiassa: voimaa tuli selkeästi lisää ja punttiennätykset paranivat, nopeus lisääntyi heitossa, sekä myös muut fyysiset ominaisuudet ja liikkeet paranivat. Kun kaikki tämä toimi, helpotti se myös itse lajissa tuloksen parantamista. Selkeä kehitys näkyi myös siinä, kuinka varmaa ja hyvää tulosta sai tuotettua kisassa kuin kisassa.

 

Yhteistyö Ollin kanssa on toiminut niin hyvin, että jatkamme yhteistyötä myös kaudella 2021 ja odotan innolla mitä kausi tuo tullessaan, ja kuinka paljon kehitystä tulee eri asioissa.”

-Silja Kosonen

Lue pidempi referenssi Siljan valmennuksesta TÄÄLTÄ (tai kuvaa klikkaamalla)! 

Petteri Piironen, keihäsmaajoukkueen päävalmentaja

”Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä parin vuoden ajan liikuntabiologi ja fysiikkavalmentaja Tuomas Rytkösen kanssa, mikä avasi minulla taas aivan uuden ymmärryksen tason valmentamiseen, niin fysiologian kuin harjoittelunohjelmoinnin osalta. Nuo kaikki kokemukset ja havainnot harjoittelusta, mitä omien yritys ja erehdys tyylillä oli kerätty, aukesivat nyt aivan uudella tavalla, kun niitä yhdessä Tuomaksen kanssa kävimme läpi. 

 

Yhteistyö Tuomaksen kanssa on ollut valmentaja kehittymisessäni yksi tärkeimpiä palasia. Tuomaksen kanssa yhdessä nostimme keihäänheittäjä Toni Kuuselan kansallisen tason heittäjästä kansainvälisen tason keihäänheittäjäksi.  

 

En olisi itse koskaan pystynyt niputtaa käytännön kokemuksia ja tutkittua tieto yhteen ilman yhteistyötä Tuomas Rytkösen kanssa. Suosittelen lämpimästi jokaista valmentajaa tekemään yhteistyötä jossain välissä Tuomaksen kaltaisen huippuosaajan kanssa.”

-Petteri Piironen

Lue pidempi referenssi TÄÄLTÄ (tai kuvaa klikkaamalla)! 

Ota yhteyttä

3 + 7 =