Verkkovalmennukset

Parhaaseen tietoon ja laajaan valmennuskokemukseen perustuvaa verkkovalmennusta!

Athletican Verkkovalmennukset ovat yhteen tai kahteen ominaisuustavoitteeseen tähtääviä harjoitusohjelmia, jotka valikoidaan osallistujille lähtötason mukaan. Athletican huippuvalmentajien uniikin tiedotaidon avulla selätetään yleiset sudenkuopat tiettyyn tavoitteeseen tähtäävässä harjoittelussa ja saadaan näin aikaiseksi hyvää tuloskehitystä.

Lue lisää alta millaisia verkkovalmennuksia Athleticalla on tai lisää verkkovalmenuksiin liittyvistä periaatteistamme ja mitä pakettiin kuuluu.

Takaamme, että nämä treeniresurssiesia lähtötason perusteella valikoidut verkkovalmennukset tuovat reilusti paremmat tulokset, kuin huonosti yksilöity tai epäsäännöllinen ja ei-niin-systemaattinen treeni.

Jokaisessa verkkovalmennuksessamme saat valmenuksesta riippuen päivän- tai viikontarkan ohjelmoinnin lämiittelyohjeistuksineen ja kehitystä tukevat yleiset ravinto-ohjeet. Valmennusten aikana saat valmentajien ja kanssatreenaajien tuen yhteisen WhatsApp -ryhmän kautta. Ryhmään liittyminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa!

Athletican verkkovalmennuksia on kahden tyyppisiä:

  • Normaalit verkkovalmennukset, joilla tähdätään yhteen tai kahteen tavoitteeseen – oleelliseen keskittyen ja ylimääräistä rönsyilyä vältellen.
  • Minimal effective dose -ajatusta hyödyntävät verkkovalmennukset, joissa harjoitellaan panostus/hyöty -suhteeltaan fiksusti. Tämä tarkoittaa käytännössä suhteellisen vähäistä harjoittelumäärä, mutta tälläkin tavalla saadaan aikaiseksi merkittäviä hyötyjä useamman kuukauden aikajänteellä.
    • Molemman tyyppisiin verkkovalmennuksiin voi lisätä liikkuvuus-lisäosan, jossa kehitetään toiminnallista liikkuvuutta sivutavoitteena tavalla, joka ei häiritse (ja voi jopa tukea) päätavoitteiden treeniä.

Lue alta lisää sinua kiinnostavista verkkovalmennuksista.

Testaa alla olevalla lyhyellä kyselyllä, mikä verkkovalmennus sopii sinulle!

Athletican verkkovalemennuksissa toteutuvat kaikki kehittävän harjoittelun lainalaisuudet. Alta löytyvällä videolla Athletican Tuomas ja Henri kertovat tarkemmin mitä nämä ovat!

ATHLETICAN VERKKOVALMENNUKSET – KAIKKIEN SEURAAVA STARTTI 6.5.2024!

KLIKKAA ALTA VERKKOVALMENNUKSEN KUVAA JA LUE LISÄÄ

Mihin Athletican verkkovalmennusten toimivuus ja tulokset perustuvat?

Athletican verkkovalmennusten toimivuus pohjaa kolmeen asiaan:

1) Fysiikkavalmennuksen tietotaitoon

2) Verkkovalmennuksen prioriteetin valintoihin (ei kerralla kaikkea vaan fokus korkeintaan pariin pääkehityskohteeseen kerrallaan!)

3) Verkkovalmennusten ”yksilöinti” aiemman harjoitustaustan sekä treeniresussien pohjalta.

Valmentajien tietotaidon pohjana on syvä teoriaymmärrys, joka perustuu liikuntatieteelliseen kokonaistutkimusnäyttöön sekä yli kymmen vuoden käytännön fysiikkavalmennuskokemukseen. Pitkä käytännön valmennuskokemus on auttanut ymmärtämään, miten tutkimustietoa parhaiten hyödynnetään käytännön valmennuksessa. Valmennusmerittejä löytyy aina kansainvälisen tason huippu-urheilusta ja fyysisen taiteen ammattilaisista kokeneiden ja tavoitteellisten harrastajien kautta innokkaisiin aloittelijoihin. Kymmeniä eri lajeja, lukemattomia erilaisia yksilöllisten tavoitteiden yhdistelmiä ja satoja ennätyksiään ylittäneitä asiakkaita. Lue lisää Athletican valmentajista.

Valmennuksen otsikko kertoo, mitä treenijaksolla kehitetään

Päätavoitteet ilmenevät otsikosta! Kun keskitytään oleelliseen ja harjoitellaan yhtä tai kahta päätavoitetta kohden kerrallaan, saadaan riittävästi harjoitusärsykettä kutakin kehitettävää ominaisuutta kohden, varmistutaan palautumiskapasiteetin riittävyydestä sekä vältytään mahdollisilta interferenssivaikutuksilta (nopeuden ja kestävyyden välillä).

Valmennuksiin voi myös lisätä liikkuvuus-lisäosan, jossa päätavoitteen treenien mukana edistetään sivutavoitteena toiminnallista liikkuvuutta tavalla, joka ei häiritse päätavoitteen treenejä lainkaan.

Athletican verkkovalmennukset palvelevat tavoitteitasi hyvin, sillä ohjelman valikoitumiseen vaikuttaa aiempi treenitaustasi sekä osassa valmennuksia myös treeniresurssisi (kuinka monta treeniä per viikko haluat harjoitella).

Millaista tukea saan valmennuksen aikana ja saanko yhteyden valmentajaani?
Saat milloin tahansa yhteyden valmentajaasi.

Jokaiselle verkkovalmennukselle luodaan whatsapp-ryhmä, johon voit halutesasi liittyä linkin avulla. Linkin lähetämme samalla kun saat ohjelmasi sähköpostilla. Suosittelemme ryhmän liittymistä, sillä siellä valmentajat vastaavat asiantuntevasti jokaiseen esitettyyn kysymykseen ja saat myös tukea kanssatreenaajilta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä valmentajiin suoraan sähköpostin avulla.

Athletican verkkovalmennukset ovat saaneet paljon positiivista palautetta nimenomaan valmennuksien aikana tehtävän yhteydenpidon osalta.

Mitä verkkovalmennusohjelmani sisältää ja mitä siihen kuuluu?

Jokaiseen verkkovalmennukseen kuuluu seuraavat asiat:

  • Päiväntarkka treeniohjelma
  • Ohjeet lämmittelystä
  • Ruokavalio-ohjeet
  • Valmentajien tuki valmennuksen aikana

Treeniohjelma sisältää päiväntarkan ohjelmoinnin kullekkin treeniviikolle. Ohjeissa on tiedot tehtävistä treeneistä ja liikkeistä ja linkit ohjevideoihin. Lisäksi ohjelmoinnin perusperiaatteet ja jakson kuvataan ohjelmassa. Ohjelma räätälöityy sinulle hieman verkkovalmennuksesta riippuen sen mukaan paljonko sinulla on aikaa treenata ja mikä on treenitaustasi. Kysymme tästä ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

Lämmittelyohjeet tulevat treeniohjelman mukana. Lämmittely on tärkeää niin treenien suorituskyvyn kuin turvallisuudenkin kannalta.

Ruokavalio on tärkeä osa treenaamista. Ohjelman mukana saat harjoitusohjelman päätavoitteen kannalta oleelliset yleiset ohjeet ruokavaliosta.

Tuki valmennuksen aikana hoidetaan pääosin valmennuksen Whatsapp-ryhmän avulla. Whatsapp -ryhmässä pääset kysymän ja saat vastauksen kaikkiin kysymyksesi ja pääset seuraamaan myös mitä muut kysyvät ja mitä niihin vastataan. Ryhmästä saa toki myös kanssatreenaajien tukea.

Päätavoitteiden osalta treeniohjelmassa saat mitä tilaat: valmennuksen otsikko kertoo, mitä treenijaksolla kehitetään! Jos haluat päätavoitteiden lisäksi edistää liikkuvuutta pienempänä sivutavoitteena samalla, voit ottaa verkkovalmennuksen kylkeen Athletican notkeus- ja liikkuvuusasiantuntijan laatiman liikkuvuus-lisäosan, jossa päätavoitteiden treenien verryttelyistä otetaan juuri liikkuvuuden kannalta kaikki hyöty irti.

Saanko myös ohjeet ruokavaliosta?

Saat ohjelmasi mukana yleiset ravinto-ohjeet, jotka tukevat kehittymistäsi. 

Kokemuksia Athletican-verkkovalmennuksista

Verkkovalmennusten käyneiden tuloksia ja palautteita voit lukea kunkin vverkkovalmennusten sivuilta, jonne pääset klikkaamalla niiden kuvakkeita.

Tässä kuitenkin muutamia otteita saamistamme palautteista.

”Valmennuksessa erityisen onnistunutta olivat monipuolinen ohjelma ja valmentajan nopeat vastaukset”

– Jyri Lappalainen, Ponnistusvoima -verkkovalmennus.

 

”Valmennus oli omaan kiireiseen arkeen sopiva. Tuomakselta sai kattavat vastaukset kaikkiin kysymyksiin.”

– Juuso Pikkarainen, Minimal Effective Dose -kuntosalivalmennus.

 

”Loistava valmennuspaketti, voi suositella kenelle tahansa. Itsellänikin vaikkakin tavoitteellista treeniä tehnyt ja mitään maagista helppoja kiloja ei ollut otettavissa niin silti yllättävän hyvät tulokset.”

– Jari Lähdesluoma, Voimaa ja lihasmassaa -verkkovalmennus.

Mitä eroa on Minimal effective dose ja tavallisella verkkovalmennuksella?

Lähtökohtaisesti kaikkien verkkovalmennustemme tavoite on autta sinua pääsemään kohti tavoitteitasi eli kehittymään valitsemasi tavoitteen edellyttämissä fysiikkaominaisuuksissa. Ohjelmat pyritään rakentamaan siten, että ne kehittävät ominaisuuksia melko lailla optimaalisesti lähtötasosi huomioiden, mutta optimaalisen kehittymisen saavuttaminen saattaa edellyttää myös melko suuria ajallisia panostuksia. 

 

Minimal effective dose -ajattelussa on se ero, että se pyrkii kehittymisen maksimoimisen sijaan maksimoimaan panostus-hyötysuhdetta. Suomeksi tämä tarkoittaa, että saat eniten kehitystä suhteessa harjoittelumääräsi minimal effective dose -valmennuksessa.

Ota yhteyttä

9 + 6 =