Voimaa ja nopeutta

-verkkovalmennus

Monipuolista alaraajapainotteista

nopeusvoimaharjoittelua

Voimaa ja nopeutta 3 kk verkkovalmennus – Kehitä maksimivoimaa, voimantuottonopeutta ja kimmoisuutta 

Mitä ja kenelle? Tässä valmennuksessa pääpaino on alaraajojen nopeusvoimaominaisuuksien monipuolisessa kehittämisessä. Yläraajoillekin treenataan maksimivoimaa läpi ohjelman. Valmennus soveltuu hyvin eri palloilulajien harrastajille, parkouraajille, agility-ohjaajille, aloitteleville yleisurheilijoillle pohjien luontiin sekä tavoitteellisena kuntoiluna yleisesti nopeusvoimaominaisuuksista kiinnostuneille. Valmennuksessa on neljä treeniä viikossa kovemmilla treeniviikoilla. 

 

Valmennus koostuu alku- ja lopputesteistä sekä kolmesta yhden kuukauden kestoisesta harjoitusjaksosta. Alku- ja lopputesteissä testataan nopeusvoimatesteinä vauhditon pituus, kolme tasaloikkaa ja viispiste-suunnanmuutosrata ja maksimivoimatesteinä takakyykky, lantionnosto, leuanveto ja penkkipunnerrus. Ensimmäisen kuukauden aikana kehitetään erityisesti maksimivoimareserviä, räjähtävää nopeusvoimaa sekä vahvistetaan tuki- ja sidekudoksia matalatehoisilla hyppelyillä samalla kun ajetaan sisään submaksimaalista juoksemista suoraan sekä suunnanmuutoksin ja kovatehoisempia iskuttavia hyppyjä. Toisen harjoituskuukauden aikana kehitetään erityisesti suunnanmuutoskyvykkyyttä ja kimmoisuutta maksimivoiman, räjähtävän nopeusvoiman ja suoran juoksemisen ollessa pienemmällä painotuksella. Kolmannella kuukaudella keskityttään nopeusvoimaharjoittelun nopeuspään monipuoliseen kehittämiseen ja tuodaan mukaan myös erillinen pikavoimaharjoittelu. Kolmannen jakson aikana maksimivoimaharjoittelu on vain ylläpitävää. Valmennuksesta on harjoitustaustan mukaan kolme eri versiota, ja valmentajat valitsevat sinulle parhaiten sopivan version ilmoittautumisen yhteydessä kartoittetujen esitietojen perusteella. Valmennukseen kuuluu whatsapp-ryhmä, jossa valmentajat vastaavat kysymyksiisi. 

 

Miksi? Jos haluat juosta kovempaa, tehdä nopeampia suunnanmuutoksia sekä hypätä korkeammalle ja pidemmälle, tämä valmennus on sinua varten. Lisäksi valmennus tarjoaa vammariskejä vähentävän tavan päästä sisään nopeusvoimaharjoittelun moniulotteiseen maailmaan, jossa vammoja syntyy herkästi, jos kehityspolkua ei rakenneta sopivan maltillisella nousujohteisuudella. 

 

Ketkä ovat valmennuksen takana? Valmennuksen takana ovat fysiikkaharjoittelun kokonaistutkimusnäytön tuntevat ja kymmenien lajien parissa systemaattisesti kovia tuloksia kymmenen vuoden ammattivalmennuskokemuksen aikana tehneet liikuntatieteilijät ja Athletican fysiikkavalmentajat Tuomas Rytkönen (LitM) ja Olli Koskinen (LitM):

  Tuomas Rytkönen

  Tuomas Rytkönen

  Athletican fysiikkavalmentaja (LitM)

  • Fysiikkavalmentanut mm. yleisurheilun Suomen mestareita, NHL-, KHL- ja SM-liigajääkiekkoilijoita sekä kymmeniä voimailulajien SM-mitalisteja 
  • Konsultoinut mm. jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan seuroja 
  • Kirjoittanut Voimaharjoittelun käsikirjan
  • Kouluttanut satoja liikunta-alan ammattilaisia
  Olli Koskinen

  Olli Koskinen

  Athletican Fysiikkavalmentaja (LitM)

  • Fysiikkavalmentanut mm. yleisurheilun Suomen mastareita, Superpesisjoukkuetta sekä eri palloilulajien korkeimman kansallisen sarjatason pelaajia 
  • Esiintynyt useissa nopeusvoimaseminaareissa ja pitänyt itse luomiaan nopeusvoimakoulutuksia
  • Kouluttanut satoja liikunta-alan ammattilaisia

  MILLOIN? 

  Verkkovalmennus käynnistyy maanantaina 5.4.2021 ja ilmoittautumisaikaa on keskiviikkoon 31.3.2021 asti. 

  HINTA

  Verkkovalmennuksen hinta 14.3 mennessä ilmoittautuneille 95 € ja tämän jälkeen 115 €

  Taustatiedot ja ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella

  Ota yhteyttä

  3 + 1 =