Yksilöllinen valmennus

Harjoitteluun käyttämäsi aika käytetään parhaalla mahdollisella tavalla, kokonaiskuormitus pysyy hallussasi ja kehitys jatkuu kuukaudesta ja vuodesta toiseen

Hinta 3kk valmennus 200€/kk

Jatkuva valmennus 175€/kk

3kk valmennus 200€/kk

Jatkuva valmennus 175€/kk

Kauaskantoinen ratkaisu taattuihin tuloksiin

Jos haluat isossa kuvassa varmistua siitä, että harjoitteluun käyttämäsi aika käytetään parhaalla mahdollisella tavalla, kokonaiskuormitus pysyy varmasti hallussa ja kehitys jatkuu kuukaudesta ja vuodesta toiseen, yksilövalmennus on sinulle!

Alku- ja välitapaamiset varmistavat, että uusienkin liikkeiden tekniikat saadaan varmuudella haltuun. Tekniikoiden hiomisen ja taitojen opettelun lisäksi tapaamisen mahdollistavat myös tarkemman syventymisen käytettyihin treenimenetelmiin. Jos haluat tietää enemmän harjoittelun taustatieteestä, testisuoritusten väliset sarjatauot voidaan käyttää liikuntanörtteilyyn. Tapaamisia on noin kolmen kuukauden välein.

Vaikka tavoitteesi tai lajisi muuttuisivat aivan toisenlaisiksi, varmistamme aina, että harjoittelu palvelee niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme erikoistuneet nimenomaan lajien ja tavoitteiden tarkkaan analysointiin ja parhaiten tavoitetta palvelevaan ohjelmointiin. Yksilöidyssä valmennuksessa saat käyttöösi juuri sen parhaan ydinosaamisemme – liittyi tavoitteesi mihin tahansa. 

Hyvin suunniteltu ja toteutettu treenijakso tuo tulosten lisäksi paljon hyvää tietoa harjoittelun ohjelmoinnista. Kokenut treenaaja saa tällä todella nostettua harjoittelunsa seuraavalle tasolle – ohjelman tuoma kokemus ja tieto tulee tekmään kaikesta omasta treenistä tulevaisuudessa tuloksekkaampaa!

Valmennuksen hinta määräytyy keston mukaan: 

  • 3 kk valmennus (sisältäen alku- ja lopputestit) 200 €/kk.
  • Jatkuva valmennus (sisältäen välitapaamiset n. 3kk välein) 175 €/kk.

Kiinnostuitko? Jos mietit sopisiko Athletican valmennus juuri sinulle, niin täytä esitietolomake. Me otamme sinuun yhteyttä ja mietitään yhdessä minkälainen valmennus sinua palvelee. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä tilaamaan ohjelmaa, mutta antaa meille pohjatietoja siihen, millainen treeni palvelee sinua parhaiten, oli se sitten meidän tai itsesi ohjelmalla.

Kahvakuulan päällä mies lyö käsistään pois magneessiumia

Miko Häsä, parkour-ammattilainen

Läpikotainen ja päiväkohtaisesti tehty tarkka ohjelma oli todella motivoiva. Yllätyin, kuinka hyvin kuormitus oli jaettu sekä harjoituksen sisällä että viikkojen välilä. Monesti tuntui jälkikäteen, että Athletica tiesi paremmin rajani ja toisaalta potentiaalini kuin minä itse. Ohjelman tulokset olivat huikeita. Tässä jos missä huomasi, että laatu korvaa määrän. Tulosten saavuttaminen ei edellyttänyt kokopäiväistä salilla ravaamista ja muusta elämästä luopumista, vaan ammattitaitoisen harjoitusohjelman ja sen tunnollisen noudattamisen.

Kahvakuulan päällä mies lyö magnessiumia pois käsistään

Senni Kultalahti, kiipeilyharrastaja

Olin jo useamman vuoden käynyt ahkerasti salilla, mutta treenit maistuivat puulta ja tulokset junnasivat. Halusin kovasti kehittää kiipeilyharrastustani, mutta en tiennyt minkälainen treeni olisi juuri kiipeilyn kannalta parasta. 

 

Alkutesteissä sain Athletican pojilta hyviä ohjeita ja vinkkejä suoritustekniikoihin. Kun tekniikka oli kunnossa, uskalsi paremmin lisätä rautaa esimerkiksi kyykätessä.

 

Ohjelma oli todella monipuolinen, eikä treenaaminen tuntunut missään vaiheessa puuduttavalta. Myös ohjelmaan kuuluneista liikkuvuusharjoituksista iso plussa. Lopputesteissä saatu yksi vedetty leuka kruunasi koko kolmen kuukauden urakan

Niko Claren, Personal trainer

Nyt, 3kk treenailun jälkeen ei voi muuta sanoa kun että, kannatti!!! Olen saanut todella paljon sekä oppia että myös erittäin monipuolista ja hauskaa tavoitteellista treenaamista. Fiilikset on todella korkealla ja onhan nuo tuloksetkin nousseet niin kuin pitikin. 

 

Innolla eteenpäin ja niin kuin aina olen sanonut, tarpeeksi tosissaan, mutta rennosti, ni hyvää tuppaa tulemaan 😉

Ohjelma sisältää

Testaukset

3kk valmennus: Alku- ja lopputestaukset
Jatkuva valmennus: Alku-, väli- ja lopputestaukset

Yksilöidyn harjoitusohjelman

Sinulle optimoidut treenit

Yleiset ravinto-ohjeet

Tarkat, yksilöidyt ravinto-ohjeet lisäpalveluna hintaan 100€

Konsultoinnin

Ohjelmaan liittyvä yhteydenpito sähköpostitse tai puhelimitse

Ohjeet liikkeisiin

Tavoitteiden mukaan optimoidut liikevariaatiot

Fysioterapia yhteistyö

Fysioterapiakäynnit Sirkusfysiolla 55€ / käynti (ohjelman aikana tai ennen ohjelman alkua)

Ohjelma sisältää

Testaukset

Alku-, väli- ja lopputestaukset

Yksilöidyn harjoitusohjelman

Sinulle optimoidut treenit

Yleiset ravinto-ohjeet

Tarkat, yksilöidyt ravinto-ohjeet lisäpalveluna hintaan 100€

Ohjeet liikkeisiin

Tavoitteiden mukaan optimoidut liikevariaatiot

Konsultoinnin

Ohjelmaan liittyvä yhteydenpito sähköpostitse tai puhelimitse

Fysioterapia yhteistyö

Fysioterapiakäynnit Sirkusfysiolla 55€ / käynti (ohjelman aikana tai ennen ohjelman alkua)

Ota yhteyttä

6 + 11 =