Yksilöllinen valmennus

Harjoitteluun käyttämäsi aika käytetään parhaalla mahdollisella tavalla, kokonaiskuormitus pysyy hallussasi ja kehitys jatkuu kuukaudesta ja vuodesta toiseen

Etävalmennus 150 €/kk

Kontaktivalmennus alkaen 200 €/kk

Kontaktivalmennus alkaen 200 €/kk

Etävalmennus 150 €/kk

Kauaskantoinen ratkaisu taattuihin tuloksiin

Jos haluat isossa kuvassa varmistua siitä, että harjoitteluun käyttämäsi aika käytetään parhaalla mahdollisella tavalla, kokonaiskuormitus pysyy varmasti hallussa ja kehitys jatkuu kuukaudesta ja vuodesta toiseen, yksilövalmennus on sinulle!

Valmennustapaamiset varmistavat, että uusienkin liikkeiden tekniikat saadaan varmuudella haltuun. Tekniikoiden hiomisen ja taitojen opettelun lisäksi tapaamisen mahdollistavat myös tarkemman syventymisen käytettyihin treenimenetelmiin. Tapaamiset kestävät noin 90 minuuttia ja ne pidetään joko kasvotusten tai videovälitteisesti.

Olemme erikoistuneet nimenomaan lajien ja tavoitteiden tarkkaan analysointiin ja parhaiten tavoitetta palvelevaan ohjelmointiin. Lajin vaihtuessa tai tavoitteiden muuttuessa harjoittelunkin toki kuuluu muuttua, mutta valmentajan ei tarvitse vaihtua.  Yksilöidyssä valmennuksessa saat käyttöösi juuri sen parhaan ydinosaamisemme – liittyi tavoitteesi mihin tahansa. 

Hyvin suunniteltu ja toteutettu treenijakso tuo tulosten lisäksi paljon hyvää tietoa harjoittelun ohjelmoinnista. Kokenut treenaaja saa tällä todella nostettua harjoittelunsa seuraavalle tasolle – ohjelman tuoma kokemus ja tieto tulee tekmään kaikesta omasta treenistä tulevaisuudessa tuloksekkaampaa!

Valmennuksen kesto on lyhimmillään 3kk ja hinta määräytyy tapaamisten määrän mukaan.

  • Valmennus ilman tapaamisia (etävalmennus) 150 €/kk.
  • Valmennus kuukausittaisilla tapaamisilla 280 €/kk.
  • Valmennus, jossa tapaamiset ovat n. 3kk välein 200 €/kk.

Näiden päälle lisättyjen yksittäisten n. 90 min tapaamisten hinta osana valmennusta on 120 €/kerta.

Yksilövalmennuksiimme on hieman jonoa, mutta silloin tällöin paikkoja vapautuu. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä millainen valmennus palvelee sinua parhaiten ja millä aikataululla aloitus onnistuu!

Miko Häsä, parkour-ammattilainen

Läpikotainen ja päiväkohtaisesti tehty tarkka ohjelma oli todella motivoiva. Yllätyin, kuinka hyvin kuormitus oli jaettu sekä harjoituksen sisällä että viikkojen välilä. Monesti tuntui jälkikäteen, että Athletica tiesi paremmin rajani ja toisaalta potentiaalini kuin minä itse. Ohjelman tulokset olivat huikeita. Tässä jos missä huomasi, että laatu korvaa määrän. Tulosten saavuttaminen ei edellyttänyt kokopäiväistä salilla ravaamista ja muusta elämästä luopumista, vaan ammattitaitoisen harjoitusohjelman ja sen tunnollisen noudattamisen.

Kahvakuulan päällä mies lyö magnessiumia pois käsistään

Senni Kultalahti, kiipeilyharrastaja

Olin jo useamman vuoden käynyt ahkerasti salilla, mutta treenit maistuivat puulta ja tulokset junnasivat. Halusin kovasti kehittää kiipeilyharrastustani, mutta en tiennyt minkälainen treeni olisi juuri kiipeilyn kannalta parasta. 

 

Alkutesteissä sain Athletican pojilta hyviä ohjeita ja vinkkejä suoritustekniikoihin. Kun tekniikka oli kunnossa, uskalsi paremmin lisätä rautaa esimerkiksi kyykätessä.

 

Ohjelma oli todella monipuolinen, eikä treenaaminen tuntunut missään vaiheessa puuduttavalta. Myös ohjelmaan kuuluneista liikkuvuusharjoituksista iso plussa. Lopputesteissä saatu yksi vedetty leuka kruunasi koko kolmen kuukauden urakan

Ohjelma sisältää

Testaukset ja treenitapaamiset

Valitsemasi määrä tapaamisia valmentajan kanssa. Alku-, väli- tai lopputestejä tai yhteistreenejä.

Yksilöidyn harjoitusohjelman

Sinulle optimoidut treenit

Yleiset ravinto-ohjeet

Näyttöön perustuvat, yleiset urheiluravitsemuksen suuntaviivat.

Konsultoinnin

Ohjelmaan liittyvä yhteydenpito sähköpostitse tai puhelimitse

Ohjeet liikkeisiin

Tavoitteiden mukaan optimoidut liikevariaatiot

Fysioterapia yhteistyö

Fysioterapiakäynnit Sirkusfysiolla 63 € / käynti (ohjelman aikana tai ennen ohjelman alkua)

Ota yhteyttä

10 + 4 =