Kestävyyttä 3 kk verkkovalmennus!

3 kuukauden mittainen valmennus kestävyyden kehittämiselle.

Seuraava lähtö!

9.9.2024

Mitä tällä valmennuksella kehitetään?

Kestävyyttä -verkkovalmennus keskittyy kestävyyskunnon kehittämiseen (nörttikielellä VO2max:n nostamiseen). Esimerkkinä tarkoituksena on tehdä 2500m cooperin juoksijasta 3000m juoksija 3kk aikana! Valmennus ei tosin ole juoksuun sidottu vaan harjoitusmuodot voi itse valita omaan lajiin ja tavoitteseen sopivammaksi (esim. pyöräily, hiihto, luistelu, soutu jne.)

Kuinka monta treeniä viikkossa valmennuksessa tehdään?

Pystyt itse vaikuttamaan tähän! Saat valita 3 – 8 treeniä viikossa sisältävän ohjelman. Lisäksi kokonaisharjoitusmäärään vaikuttaa harjoitustaustasi ja alkutestituloksesi eli ohjelmista tulee olemaan matalan, keskisuuren ja suuren harjoitusvolyymin versiot. Käytännössä kuitenkin suurin osa ohjelmista sisältää 3 tai 4 harjoitusta viikossa, suuremmat määrät on mahdollisia jos lähtötaso on jo todella korkea.

Kenelle tämä valmennus sopii?

Tämä valmennus sopii sinulle jos

  • et ole koskaan oikein treenaillut, mutta haluat päästä parempaan kuntoo
  • kestävyyskuntosi on pässyt rapostumaan ja haluat päästä takaisin kuntoon
  • kestävyyskuntosi on jo erinomaisella tasolla, mutta tulokset junnaa paikallaa tai haluat optimoida treeniäsi
  • et ole kansainvälisen tason kestävyysurheilija

Mitä harjoitustiloja ja välineitä tämä valmennus vaatii?

Tämä valmennus onnistuu missä vain! Kestävyysharjoitteluun et tarvitse kuin ulkoiluvaatteet! Ohjelma sisältää lisäksi ylläpito ohjeet voimaharjoitteluun, jos niitä haluaa noudattaa niin pääsy kuntosalille on niissä edellytyksenä.

Ilmottautumislomakkeessa kysytään lähtökuntoa. Voit testata itse lähtötasosi tai arvioida sen. Lähtötasoa kysytään ilmoittautumislomakkeessa. Testiksi käy mikä tahansa kestävyyskuntotesti jonka olet tehnyt (esim. beep-testi, cooper, epäsuora vo2max testi polkupyörä ergometrillä, soututesti). 

Testin toteutus:

– Helpointa toteuttaa urheiluradalla, jonka pituuden tiedät (myös muu tasainen alusta kelpaa, kunhan matkan saat mitattua). Laita rannekelloon/puhelimeen 12 minuutin ajastin ja koita edetä mahdollisimman pitkä matka juosten/kävellen 12 minuutin aikana. Raportoi ilmottautumislomakkeeseen kuljettu matka lähtötaso kohtaan! Voit tehdä testin uudestaan pari viikkoa verkkovalmennuksen jälkeen ja näyt huiman kehityksesi!

Mitä valmennus maksaa?

 Valmennuksen hinta on ennakkovaraajan edulla 23.8.2024 asti on 115 €. Valmennuksen normaalihinta on 155 €. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.9.2024. Valmennus alkaa 9.9.2024.

 Athletican verkkovalmennuksiin käyvät liikuntaeduista seuraavat: Smartum, Edenred ja Epassi. 

 

Mika Vuoriainen

Mika Vuoriainen

Athletican fysiikkavalmentaja (LitM)

 

  • Valmentanut/Valmentaa kymmeniä Superpesikessä pesäpalloa pelaavia urheilijoita
  • Valmentanut lukuisia muidenkin palloilulajien kansallisen tason urheilijoita
  • Kouluttanut satoja liikunta-alan ammattilaisia sekä Athletican itse luomissa koulutuskokonaisuuksissa, että erikseen räätälöidyissä tilauskoulutuksissa.

Jos haluat nähdä tarkemman esittelyn valmentajasta niin klikkaa tästä!

Oletko jo ladannut ilmaisen oppaan kestävyysharjoittelusta eri tasoisille? Se on saatavissa täältä.

Ilmoittautumislomake Kestävyyttä -verkkovalmennukseen

Huomaathan, että ilmoittautuminen valmennukseen on sitova. Seuraava valmennus käynnistyy 6.5.2024 ja valmennuksen materiaalit saat käyttöösi tätä edeltävällä viikolla.  Liikuntaeduista meillä käyvät Smartum, Edenred sekä ePassi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.5.2024!